Nová Dacia Spring: elektromobil za nejdostupnější cenu na trhu ve Francii

  • Nová Dacia Spring zpřístupňuje elektromobilitu pro všechny a pro všechna užití.
  • Spring, který je městským vozidlem se vzhledem SUV, je 100 % na elektrický pohon. Nová Dacia Spring disponuje štědrým vnitřním prostorem pro 4 dospělé a má dojezd automobilu v řádu 230 km WLTP (305 km WLTP City).
  • Z důvodu uspokojení veškerých potřeb nových městských mobilit je Nová Dacia Spring nabízena ve 3 verzích: jedna verze pro širokou veřejnost, verze Business pro firmy a účastníky sdílení automobilů a od roku 2022 užitková verze Cargo s maximálním nákladovým prostorem.
  • Nová Dacia Spring je k dispozici ve Francii za cenu od 12 403 € pro fyzické osoby (odečtený ekologický bonus) nebo v případě dlouhodobého pronájmu za cenu od 89 € / měsíc* (odečtený ekologický bonus a včetně prémie za konverzi v hodnotě 2 500 €). V případě včasného objednání od 20. března 2021 s prvními dodávkami na podzim.
  • A protože všechny velké změny se rodí na ulici, Dacia vyjíždí na kampaň přes 5 evropských hlavních měst, aby zabrala asfalt a aby hlasitě a silně hlásala zpřístupnění elektromobilu široké veřejnosti.
  • Buďte připojeni od 18. března. Spring is coming…

Nová Dacia Spring

Dacia převrací naruby svět automobilů se svým prvním modelem, který je 100 % na elektrický pohon. Dacia Spring, která je zvnějšku vozidlem nižší střední třídy, má 4 opravdová sedadla. S bezpečným dojezdem v řádu 230 km kombinovaného WLTP (305 km WLTP City) a užitečným vybavením splňuje bez všeho nadbytečného to zásadní z potřeb městské a příměstské mobility.

Dacia Spring bude mít 3 verze, aby byla uzpůsobena pro všechna užití:

  • Nová Dacia Spring, verze pro širokou veřejnost, která zpřístupňuje elektromobilitu pro všechny. V případě včasného objednání od 20. března 2021 s prvními dodávkami na podzim.
  • Business, řešení pro firmy a flotily pro sdílení automobilů za bezkonkurenční ceny. K dispozici od března 2021.
  • Cargo, homologovaná užitková verze N1 Nového Springu, bez zadních sedadel a s objemem nákladového prostoru 1 100 litrů, ideální pro živnostníky a pro dodávky zboží konečnému zákazníkovi. K dispozici od roku 2022.
Dacia Spring

Verze Dacie Spring pro širokou veřejnost je k dispozici pro včasné objednávání od 20. března 2021 s prvními dodávkami na podzim.

Výhody včasného objednání:

    Patřit mezi první zákazníky, kterým bylo vozidlo dodáno;

  • Využít nabízené možnosti pro dobíjení (síť Plugsurfing, největší evropská dobíjecí síť s více než 220 000 dobíjecími místy, z toho 30 000 po celé Francii);
  • Využít nabití na 2 000 km nabízené pro zákazníky verze Confort Plus.
Dacia Spring

* Od 89 € / měsíc v případě dlouhodobého pronájmu na 49 měsíců a 40 000 km bude první splátka ve výši 7 087 € rovna 0 € po odečtení ekologického bonusu ve výši 4 587 €, odpovídajícího 27 % pořizovací ceny vozidla včetně DPH, a prémii za konverzi v hodnotě 2 500 €.