mCloud Technologies se stává oficiálním partnerem týmu Mercedes-EQ Formula E

Tým Mercedes-EQ Formula E  oznamuje partnerství se společností mCloud Technologies Corp, předním poskytovatelem řízení aktiv umělou inteligencí a řešení v oblasti životního prostředí, sociálních věcí a správy („ESG“). mCloud se k týmu připojuje jako oficiální partner  těsně před oficiálním zahájením 8. sezóny Mistrovství světa ABB FIA Formule E v Diriyah v Saúdské Arábii ve dnech 28. a 29. ledna 2022.

Mistrovství světa ABB FIA Formule E

Mistrovství světa ABB FIA Formule E, jako jediné Mistrovství světa FIA v čistě elektrickém režimu a jediné sportovní odvětví certifikované čisté nulovou uhlíkovou stopou od svého založení, přináší dramatické závody do centra některých z nejznámějších světových metropolí a poskytuje jedinečný zážitek z motoristického sportu, který představuje  inovace elektrických vozidel a síla technologií ESG. V minulé sezóně se tým Mercedes-EQ Formula E stal historicky prvním mistrem světa v čistě elektrickém motorsportu, když získal tituly jezdců a týmů v Mistrovství světa ABB FIA Formula E.

Mercedes-EQ Silver Arrow 02 with drivers

Spolupráce týmu Mercedes-EQ Formula E s MCloud

Tým začal spolupracovat s mCloud  při zkoumání možností využití portfolia řešení mCloud AssetCare ke zvýšení výkonu ESG jejich podnikání, včetně technologií pro snížení škodlivých emisí, uhlíkové stopy svých  zařízení a dalšího zvýšení bezpečnosti a pohodlí  pracovního prostředí. AssetCare využívající AI v cloudu přijaly společnosti po celém světě usilující o dekarbonizaci a optimalizaci produktivity výrobních zařízení, komerčních maloobchodních prostor, automobilových prodejců a kancelářských budov snížením plýtvání energií, emisí skleníkových plynů a zvýšením bezpečnosti vnitřního ovzduší.

„mCloud je hrdý na to, že se může připojit k týmu Mercedes-EQ Formula E jako oficiální partner týmu,“ řekl Russ McMeekin, prezident a generální ředitel mCloud. „Tým Mercedes-EQ Formula E a mCloud sdílejí společnou vizi v používání pokročilých technologií k dosažení pozitivních výsledků ESG a naše partnerství s týmem v celosvětové závodní sérii s nulovými emisemi uhlíku, jako je Formule E, je dokonalým způsobem, jak demonstrovat jasné obchodní a ekologické výhody přijetí nových řešení. Těším se, že se tento měsíc zúčastním zahájení sezóny v Diriyah spolu s našimi příznivci a zákazníky v Saúdské Arábii.“

„Tým Mercedes-EQ Formula E měl od svého založení za cíl vytvářet a podporovat udržitelnou budoucnost, která přesahuje svět motoristického sportu. Naši partneři vždy pomáhali při zajišťování dosažení tohoto cíle a vytvoření udržitelné budoucnosti po celém světě díky použití nových vysoce výkonných technologií,“ řekl Ian James, šéf týmu Mercedes-EQ Formula E Team. „Těšíme se na spolupráci s mCloud na předvedení tohoto důležitého poselství naší fanouškovské základně a firmám po celém světě prostřednictvím jedinečné platformy Formule E.“

mCloud

mCloud se připojuje k týmu Mercedes-EQ Formula E na základě několika významných vítězství AssetCare zákazníků. Společnost byla nedávno uvedena jako 57. nejrychleji rostoucí společnost v Severní Americe na seznamu Deloitte Technology Fast 500 a jako společnost č. 2 na seznamu Deloitte 2021 Canada Clean Technology Fast 50.

Více informací naleznete ZDE

Zdroj: Mercedes-Benz