FORMULA E a New Era spojují své síly v partnerství

  • Formule E a New Era podepisují víceletou licenční smlouvu na řadu modelů kšiltovek pro fanoušky
  • New Era se poprvé v motoristickém sportu umístila na stupních vítězů s pódiovou čepicí Hankook Tire
  • Víceproduktová řada kšiltovek bude od jara dostupná online a na závodech

Formule E a mezinárodní sportovní a lifestylová značka New Era dnes oznámily víceletou licenční smlouvu na řadu produktů kšiltovek pro fanoušky  přičemž New Era poprvé v motoristickém sportu dodá oficiální čepici na pódium.

Pódiová kšiltovka Hankook Tire

Pódiová čepice Hankook Tire byla odhalena na Hankook Mexico E-Prix v roce 2023, kde více než 40 000 fanoušků vidělo Jakea Dennise (Avalanche Andretti tým Formule E) vyhrát první závod éry Formule E GEN3 a stát se prvním závodním jezdcem, který vystoupil na podium v čepici New Era 9FORTY.

Řada pěti dalších kšiltovek s obnovenou identitou značky Formule E  New Era 9FORTY, 9FIFTY a Trucker bude uvedena na trh na jaře 2023. Sérii pro spotřebitele bude možné zakoupit na mezinárodních distribučních platformách New Era spolu s oficiálními kanály elektronického obchodu Formule E a ve stáních na závodech.

New Era a Formula E budou také spolupracovat na zakázkových stylech limitovaných edicí, jako jsou unikátní designy pro významné závody a edice šampionátu. V souladu se závazky Formule E k udržitelnosti bude řada New Era také využívat tkaninu REPREVE® – recyklované  vlákno – kde jsou plastové lahve přeměněny na technickou přízi používanou pro  pokrývky hlavy.

 

Jamie Reigle, generální ředitel, Formule E:

„Těší nás, že se můžeme s New Erou zapsat do historie a poprvé v motoristickém sportu vystoupit až na nejvyšší stupínek vítězů s pódiovou čepicí Hankook Tire. New Era je lídrem v oboru a jednou z nejznámějších a ikonických lifestylových značek. Toto nové partnerství zároveň dává fanouškům příležitost podělit se o svou vášeň pro Formuli E prostřednictvím prémiového módního produktu s  obnovenou identitou značky.“

Paul Gils, viceprezident EMEA, New Era:

„Máme radost z partnerství s Formulí E v roce 2023. Jako tvůrci změn v našich  odvětvích máme nás těší, že vidíme vzory Formule E na nejznámějších výrobcích siluetách New Era z nových a zajímavých materiálů. Formule E představuje další krok v přítomnosti New Era v motorsportu.“

Zdroj: ABB FIA Formula E