CITROËN  předvedl své elektrifikované modely na výstavě Automotive Day

Hlavním cílem výstavy bylo seznámit studenty a akademické pracovníky s automobilovým průmyslem u nás, firmami, které v této oblasti působí a popularizovat elektromobilitu, robotizaci a AI mezi studenty.

 Citroën na Automotive day

Jedním z hlavních témat Automotive Day byla elektromobilita a Citroën v této oblasti předvedl letošní novinku ë-C4 X, dále vlajkovou loď značky C5 X s hybridním pohonem, designový hatchback ë-C4, SUV C5 Aircross a oblíbené Berlingo v elektrické verzi, se kterými se uskutečnilo téměř třicet testovacích jízd.

Citroën také demonstroval svou schopnost nabíjet elektromobily pomocí různých typů nabíjecích stanic a ukázal, že je plně připraven na rostoucí poptávku po elektromobilech a dokáže poskytnout zákazníkům všechny potřebné služby.

Citroën na Automotive Day prokázal svůj závazek k ekologii a elektromobilitě a ukázal, že je schopen přinést na trh moderní a inovativní vozy, které dokáží konkurovat tradičním spalovacím motorům. Tento úspěch je důkazem toho, že Citroën se aktivně podílí na budování udržitelné budoucnosti pro všechny.

 

Zdroj: Citroën