Dopravní opatření v souvislosti s akcemi v Praze o tomto víkendu – sobota 15.6.2019

Omezení pražské dobravy v sobotu 15.6.2019

Dopravní opatření v souvislosti s akcí Avon pochod 

V sobotu 15. června 2019 se v hlavním městě koná „Avon pochod 2019 proti rakovině prsu“, který částečně omezí provoz na komunikacích v Praze 1 a 7. Vzhledem k předpokládanému velkém počtu účastníků akce je povolena od 12:00 do cca 14:30 hodin postupná uzavírka komunikací na trase pochodu. 

Trasa pochodu:

Staroměstské nám., Pařížská, Čechův most, nábř. E. Beneše, nábř. Kpt. Jaroše, Hlávkův most (rampa pro směr z centra), Ostrov Štvanice.

Bezpečnost účastníků pochodu i silničního provozu je zajištěna ve spolupráci s Policií ČR, Městskou policií hl. m. Prahy a Dopravním podnikem hl. m. Prahy, a.s.

Pořadatelem akce je spol. PGManagement s.r.o.


Dopravní opatření v souvislosti s dámskou jízdou na motocyklech

 V sobotu 15. června 2019 od 11:00 do cca 12:00 hodin se uskuteční dámská jízda na motocyklech po komunikacích v Praze 1, 2, 4 a 5. Upozorňujeme řidiče na související dopravní opatření.

 Jízdy se zúčastní přibližně 100 jezdkyň, povolen je pohyblivý zábor jednoho jízdního pruhu na trase, která vede po těchto komunikacích:

U Šalamounky, Na Václavce, U Santošky, Ostrovského, Radlická, Dobříšská, Zlíchovský tunel, Strakonická, Barrandovský most, Modřanská, Podolské nábřeží, Rašínovo nábřeží, Resslova, Karlovo náměstí, Ječná, Legerova (otočka za Park Center), Wilsonova, Václavské náměstí (otočení nad pěší zónou), Mezibranská, Žitná, Karlovo náměstí, Resslova, Jiráskův most, Dienzenhoferovy sady, V Botanice, Kartouzská, Ostrovského, U Santošky, U Santošky, Na Václavce, U Šalamounky.

Akce má zajištěnu asistenci Policie ČR.

Pořadatelem jízdy je Mgr. Lucie Dubová.


Dopravní opatření v souvislosti s projížďkou motocyklů „Skútršňůra“ 

V sobotu 15. června 2019 v době od 8:00 do 10:00 hodin se uskuteční po komunikacích v Praze 1, 2, 4, 6, 7, 8, 12, 16 a na Zbraslavi organizovaná projížďka skútrů.

 Povolena je postupná uzavírka komunikací na trase projížďky:

Na Mlejnku, Ke Krči, Modřanská, Podolské nábřeží, Rašínovo nábřeží, Masarykovo nábřeží, Smetanovo nábřeží, Křižovnická, Mánesův most, Klárov, Chotkova, Badeniho, Milady Horákové, Veletržní, Hlávkův most, Wilsonova, Václavské náměstí (otočení nad pěší zónou), Mezibranská, Sokolská, Nuselský most, Na Pankráci, Na Strži, Jeremenkova, Modřanská, Komořanská, Most Závodu míru, K Přehradám.

Na akci „Skútršňůra“, jejímž pořadatelem je Skútr klub České republiky, je zajištěna asistence Policie ČR.