Dopravní opatření v souvislosti s akcemi v Praze dne 22.6.2019

Prazšká dopravní opatření 22.6.2019


Dopravní opatření v souvislosti s charitativní akcí MDA Ride 22. června 2019 

V sobotu 22. června 2019 se v Praze na Václavském náměstí koná 11. ročník charitativní motocyklová akce MDA Ride 2019. V jejím rámci se uskuteční od 14:00 hodin společná vyjížďka jezdců na motocyklech, které se zúčastní lidé se svalovou dystrofií ve vozech partnerů akce.  Tato spanilá jízda povede po komunikacích v Praze 1, 2, 4, 5, 7 a 8. 

Povolena je postupná uzavírka komunikací na trase vyjížďky: Václavské náměstí, Mezibranská, Sokolská, Nuselský most, 5. května, Náměstí hrdinů, Lomnického, Na Dolinách, Podolské nábřeží, Rašínovo nábřeží, Masarykovo nábřeží, most Legií, Vítězná, Újezd, Karmelitská, Malostranské náměstí, Letenská, Klárov, nábřeží Edvarda Beneše, nábřeží Kpt. Jaroše, Hlávkův most, Wilsonova, Václavské náměstí.

Na akci je zajištěna asistence Policie ČR.

Pořadatelem akce je MDA RIDE o.s.




Dopravní opatření v souvislosti s akcí „ČEZ Handy Kvadriatlon“ 22. června 2019

 V sobotu 22. června 2019 se v Praze ve Žlutých lázních koná sportovní akce „ČEZ Handy Kvadriatlon 2019“, jejíž součástí je i cyklistický závod. Ten si vyžádá v době od 12:00 do 17:00 hodin uzavření části Podolského nábřeží ve směru z centra, a to v úseku ulic Vodárenská – Dvorecké náměstí.

 Objízdná trasa za uzavřenou část Podolského nábřeží povede po komunikacích:

Podolské nábřeží, Podolská, Sinkulova, Na Dolinách, Lomnického, Na Pankráci, Na Strži, Jeremenkova, Dvorecké náměstí, Podolské nábřeží.

 Pořadatelem akce je Cesta za snem, z.s,


Dopravní opatření v souvislosti s vyjížďkou skútrů 22. června 2019

 

V sobotu 22. června 2019 se v hlavním městě uskuteční v rámci akce Pragovespa vyjížďka skútrů po komunikacích v Praze 1, 2, 5, 6 a 8. V době od 10:00 do cca 13:00 hodin je povolena postupná uzavírka komunikací na trase vyjížďky.

 Trasa vyjížďky:

Nad Lávkou, K Červenému vrchu, Vokovická, Veleslavínská, Na Petřinách, Střešovická, Patočkova, Myslbekova, Bělohorská, Vaníčkova, Turistická, Na Hřebenkách, Švédská, Zapova, Holečkova, Nám. Kinských, Elišky Peškové, Preslova, Matoušova, Zborovská, Lidická, Palackého most, Rašínovo nábřeží, Vnislavova, Vratislavova, V Pevnosti, Lumírova, Krokova, Slavojova, Vyšehradská, Benátská, Kateřinská, Lipová, Štěpánská, Václavské náměstí, Opletalova, Hybernská, Wilsonova, Ke Štvanici, Těšnovský tunel, Nábřeží L. Svobody, Dvořákovo nábřeží, Na Rejdišti, Nám. Jana Palacha, Mánesův most, Klárov, Pod Bruskou, Chotkova, Badeniho, Milady Horákové, Svatovítská, Vítězné náměstí, Evropská, Vokovická, K Červenému vrchu, Nad Lávkou.

Na akci je zajištěna asistence Policie ČR.

Pořadatelem akce je Vespa Club Czech Republic, o.s.