Do neděle 8. prosince se může soutěžit o knižní jízdní řád

Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) uspořádala vědomostní kvíz o zajímavou cenu. Prvních 300 odesílatelů, kteří správně odpoví na tři otázky, dostane jako odměnu knižní jízdní řád pro rok 2020.

Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) uspořádala vědomostní kvíz o zajímavou cenu. Prvních 300 odesílatelů, kteří správně odpoví na tři otázky, dostane jako odměnu knižní jízdní řád pro rok 2020. Své odpovědi posílejte do 8. prosince (včetně) na e-mailovou adresu szdcsoutez@szdc.cz. Kromě odpovědí uveďte vaše celé jméno a adresu. E-mail, který nebude obsahovat tyto údaje, bude ze soutěže vyřazen.

Soutěže se může každý zúčastnit pouze jednou, není určena pro zaměstnance SŽDC. V odůvodněných případech si vyhrazujeme právo nezařadit účastníka do soutěže. V případě, že přijde méně než 300 správných odpovědí, odměníme nejrychlejší odesílatele dvou správných odpovědí zbývající do počtu 300. Každý výherce obdrží jeden jízdní řád.

Cenu bude možné vyzvednout osobně od 10. prosince vždy v pracovní dny v době od 8 do 16 hodin na recepci v sídle SŽDC na adrese Praha 1, Dlážděná 1003/7. Jízdní řád obdržíte po předložení potvrzení o výhře od organizátora soutěže, a to buď v tištěné, nebo elektronické verzi.

Otázky:

1. Ve kterém městě bylo postaveno první spádoviště s ústřední obsluhou výměn v rakouské monarchii?

2. Jaký moderní železniční tunel u nás byl jako první vybaven únikovou chodbou?

3. Která železniční stanice na I. tranzitním železničním koridoru má nástupiště pouze u předjízdných kolejí?

Odesláním odpovědí souhlasí účastník soutěže se zpracováním osobních údajů tak, jak je uvedeno zde: https://www.szdc.cz/informace-o-zpracovani-udaju