Sacher si ve Vídni objednáte bezplatně až domů

Hotel Sacher nabízí rozvážku Originálního Sacherova dortu po Vídni i Salcburku. Zaměstnanci hotelu vyráží k zákazníkům každý den, doprava je až do konce února bezplatná.

Rozvoz Originálního Sacherova dortu

Rozvoz po celé Vídni a Salcburku navazuje na úspěšné výdejní okénko přímo u vídeňského hotelu Sacher, které je v provozu od listopadu 2020. „Čokoláda snad pomáhá proti frustraci z korony a přináší radost. Vedle drive-in chceme nabídnout alternativu i těm, kteří chtějí nebo musí zůstat doma, a bezplatně dovezeme Originální Sacherův dort domů, ke kamarádům, do firmy nebo kanceláře. Čerstvý originální dort dovezeme na jakoukoliv adresu ve městě,“ uvedl hotel Sacher ve své zprávě.

Dovážku ikonického dezertu se hotel nabízí jako „zřejmě nejsladší službu ve městě,“ kterou lze využít i jako valentýnské zpestření. Bezplatná doprava je omezena pouze na Vídeň a Salcburk, a to do konce února. Objednávat lze od pondělí do neděle 24 hodin denně telefonicky, mailem nebo na chatu. Objednávky do 13 hodin jsou zavezeny ještě daný den. O rozvoz se denně od 14 do 19 hodin starají přímo zaměstnanci hotelu, pro které se jedná o příležitost udržet kontakt s hosty i fanoušky.