Sacher otevřel nejsladší drive-in ve Vídni

Zda čokoláda pomůže Vídni zvládnout druhou vlnu koronavirové krize, je nejisté, ale podle slavného hotelu Sacher ji určitě dokáže zpříjemnit.

Čokoládový drive-in v hotelu Sacher ve Vídni

Právě ten sáhl po neobvyklém kroku a zřídil přímo před svým hotelem drive-in, kde si milovníci čokolády a vídeňského sachru mohou bezkontaktně a bezpečně nakoupit vše sladké na doma. Pro mnohé milovníky Vídně se návštěva rakouské metropole neobejde bez kousku vídeňského sachru. Oblíbený je tento dort ale i u samotných Vídeňanů.

Pro domácí i zahraniční fanoušky si proto hotel Sacher připravil novinku, speciální drive-in, který je otevřený každý den od 8 do 19 hodin. Na místě určeném za normálních okolností pro zastavení vozidla obslouží hosty ve vozidle zaměstnanec hotelu. A to z bezpečné vzdálenosti a bezhotovostně. V nabídce je celý sortiment hotelu Sacher, tedy nejen vyhlášený hotelový dort, ale například i čokoládové sacher kostky. Podle obchodního ředitele hotelu Sacher, Matthiase Winklera, staví druhá vlna hoteliéry před nelehkou zkoušku. 

„Lítost nikomu nepomůže, díváme se dopředu. Nutné je mít správné nápady a jak vidíte, hotel Sacher něco dělá“, říká k nejsladšímu drive-inu ve Vídni ředitel hotelu a předznamenává i další novinky, které ovšem ještě neplánuje detailněji komentovat.

 Foto: Hotel Sacher