Pobyt na zámku Highclere – dějišti seriálu Panství Downton – lze nyní rezervovat na Airbnb

Zámek Highclere – dějiště filmu Panství Downton – je nyní k dispozici pro jedinečný pobyt pouze prostřednictvím agentury Airbnb. Zámek Highclere otevře své dveře dvěma hostům pouze na jednu noc, což oddaným fanouškům umožní pohroužit se do atmosféry kultovního panství Downton a dozvědět se, jaký mohl být život Crawleyů.

– Na oslavu nadcházející filmové akce Downton Abbey otevře zámek Highclere své dveře dvěma hostům pro historicky první pobyt, který bude k dispozici pouze přes Airbnb

– Dva fanoušci budou moci 26. listopadu strávit noc v jedné z velkých ložnic

– Hosté získají exkluzivní přístup do zámku a jeho areálu, včetně extravagantní tradiční večeře v ikonické státní jídelně zámku Highclere.

S hosty bude v době pobytu zacházeno jako s královskou rodinou, kdy hrabě a hraběnka z Carnarvonu pozvou své hosty na exkluzivní koktejlový večírek ve slavném salónu, po kterém bude následovat tradiční večeře ve „státní jídelně“, kde budou obsluhováni lokajem zámku Highclere. Po večeři bude podávána káva v knihovně, než se hosté odeberou ke spánku do jedné z hlavních ložnic s vlastní koupelnou a výhledem na více než 1000 akrů parku.

Zámek Highclere

Další den si hosté před odjezdem a soukromou prohlídkou rozsáhlých prostor zámku Highclere pochutnají na vynikající snídani. Samotný zámek pokrývá plochu 100.000 čtverečních stop a má celkem 300 pokojů. Všechny pokoje jsou bohatě zdobené a zařízené a každý detail poskytuje jedinečný vhled do historie zámku Highclere. Fanoušci dostanou příležitost prozkoumat kultovní místnosti, jako je salón Drawing Room, nebo si odpočinout v jedné z galerijních ložnic, po stopách králů a královen.

Registrační rezervace na oslavu filmu Downton Abbey bude zahájena 1. října 2019 ve 12:00 britského času.

Zámek Highclere

Lady Carnarvon, hostitelka na Airbnb komentuje: „Nazývání zámku Highclere mým domovem je absolutní výsadou a potěšením a jsem velmi ráda, že jej mohu sdílet na Airbnb pro skutečně jedinečný pobyt. Zámek Highclere je v rodině Carnarvonů od roku 1679 a má neuvěřitelně bohatou historii. Jsem nadšená příběhy a dědictvím zámku Highclere a těším se na přivítání našich budoucích hostů.“

Hadi Moussa, generální ředitel společnosti Airbnb pro severní Evropu, uvedl: „Jsme nadšeni, že můžeme nabídnout fanouškům ten nejlepší zážitek v panství Downton prostřednictvím tohoto jedinečného pobytu na zámku Highclere. Ve společnosti Airbnb usilujeme o poskytování nezapomenutelných zážitků z cestování v naší komunitě a jsme si jisti, že hosty při pobytu v kultovním sídle panství Downton čeká kouzelný zážitek.“

Domovní řád:

  • Domácí mazlíčci nejsou povoleni, ale na zámku je 9 přátelských psů!
  • Zákaz kouření
  • Všechny noviny musí být nažehleny
  • Zásadně jeden lokaj na osobu
  • Večerní šaty na večeři de rigueur
  • Drby jsou omezeny pouze na přízemní prostory
  • Pobyt je uprostřed týdne, protože koneckonců – „Co to je víkend?“

Podrobnosti rezervace:

Chcete-li si na Airbnb prohlédnout zámek Highclere, dějiště seriálu Panství Downton, navštivte webové stránky airbnb.com/downtonabbey

Zámek Highclere je k dispozici k pobytu až pro dva hosty pouze na jednu noc 26. listopadu 2019 za inkluzivní cenu 150 GBP. Rezervační příležitosti budou zpřístupněny 1. října 2019 ve 12:00 britského času.

Na oslavu této speciální nabídky Airbnb věnuje příspěvek Národním společnostem Červeného kříže a Mezinárodnímu Červenému kříži.

 

V září přijde do kin film Panství Downton