Site icon Cysnews

Nejprodávanější kniha Agathy Christie v adaptaci s hvězdným obsazením

Až tam nezbyl žádný (And Then There Were None) je název slavného románu Agathy Christie, který se zatím poslední (u nás dostupné) adaptace dočkal v podobě hvězdně obsazené televizní minisérie z roku 2015.

Až tam nezbyl žádný

Tuto adaptaci budou mít diváci možnost vidět ve dnech 6. a 7. srpna 2022 v premiéře na kanálu Epic Drama. Do té doby si připomeňme několik zajímavostí, které se k tomuto populárnímu dílu ikonické anglické spisovatelky vážou. Román se původně jmenoval jinak (10 malých černoušků, případně později v originále Ten Little Indians či Deset malých indiánů), nicméně název byl postupně několikrát upravovaný a zatím poslední verze překladu románu se v češtině jmenuje podobně jako zmiňovaná adaptace, A pak nezbyl žádný. Je z roku 2021.

 

Zajímavosti o knize Až tam nezbyl žádný

Děj knihy (jakož i televizní adaptace) se odehrává na odlehlém ostrově v blízkosti anglického pobřeží, kde se nachází deset cizinců. Ti postupně začínají umírat a při hledání vraha nastává panika. Co o tomto proslulém díle Agathy Christie možná nevíte?

 

Takže jste-li fanoušky temnějšího detektivního žáru, nenechte si ujít tuhle britskou adaptaci románu Agathy Christie Až tam nezbyl žádný, která poběží ve dvou dílech 6. a 7. srpna od 21:00 na televizním kanálu Epic Drama.

Exit mobile version