Site icon Cysnews

Evropský týden mobility

Každý rok se od 16. do 22. září pořádá Evropský týden mobility a ani ten letošní není výjimkou. Do akce, která už od roku 2002 spojuje města po celé Evropě, se i letos zapojí Praha bohatým programem, z kterého si určitě vyberete i vy. Přijďte se dozvědět více o šetrných způsobech dopravy a užít si kulturní, sportovní nebo další aktivity!

BEZEMISNÍ DOPRAVA PRO VŠECHNY

Hlavním tématem letošního Evropského týdne mobility je Bezemisní mobilita pro všechny a k převzetí zodpovědnosti do vlastních rukou vybízí i slogan Tvůj styl, Tvoje volba („Choose your move!“). Každý z nás se může rozhodnout, jakému způsobu přepravy dá přednost. Nečekejme pasivně na změny k lepšímu, společně můžeme rozhýbat město i bez aut už teď! Choďme více pěšky, používejme častěji kolo a dávejme přednost veřejné dopravě před automobily.

Z PROGRAMOVÉ NABÍDKY ETM 2020

Těšit se můžete například na otevřené Muzeum MHD, na pojízdný cykloservis, kde vám opraví kolo a který bude každý den na dvou stanovištích v Praze, na ranní kávu a novinky z pražské železniční dopravy při tradiční Snídani na peróně nebo na konference s tematikou čisté mobility a šetrné městské logistiky a na řadu dalších atraktivních akcí.

 

Kompletní informace k programu naleznete na www.etm.praha.eu

SOBOTA 12. 9.

ÚTERÝ 15. 9.

STŘEDA 16. 9.

ČTVRTEK 17. 9.

PÁTEK 18. 9.

SOBOTA 19. 9.

NEDĚLE 20. 9.

PONDĚLÍ 21. 9.

ÚTERÝ 22. 9.

STŘEDA 23. 9.

PO CELÝ TÝDEN DÁLE PROBÍHÁ

Více informací naleznete ZDE

Exit mobile version