Site icon Cysnews

Společnost Epson získala od nezávislé laboratoře DataMaster ocenění Green Award pro rok 2021

Společnost Epson nadále posiluje svou ekologickou reputaci jako výrobce, který se zavázal poskytovat produkty, které jsou s ohledem na životní prostředí udržitelné. Společnost získala deset ocenění Green Award od nezávislé laboratoře DataMaster v několika kategoriích a 4 další ocenění v oblasti tisku pro rok 2021.

Ocenění Green Award

Nezávislá laboratoř DataMaster udělila ocenění Green Award v kategorii multifunkčních tiskáren formátu A4 a A3 modelům s nejmenším celkovým dopadem na životní prostředí. Při výběru vítěze ocenění se berou v úvahu faktory, jako je proces výroby, distribuce a design.

Kromě deseti ocenění Green Award společnost Epson získala ocenění „Nejkratší doba prvního výtisku“ za tři další produkty, a to v kategorii barevných multifunkčních tiskáren formátu A3 s rychlostí 20–29 str./min a jedno ocenění za Nejlepší multifunkční tiskárnu formátu A4 pro práci z domova v kategorii barevných multifunkčních tiskáren formátu A4 s rychlostí 20–29 str./min.

„Toto je skvělý začátek roku! To, že jsme opět získali ocenění za nízký ekologický dopad životního cyklu našich produktů, je úžasným svědectvím toho, čeho se snažíme dosáhnout – jednoduchého způsobu, jak pracoviště učinit ještě udržitelnější,“ uvedl Marcel Divín, Branch Office Manager společnosti Epson CZ & SK. „Do průběhu návrhu a výroby všech našich technologií jsme zavedli udržitelné postupy, které zajišťují, že naše výrobky snižují dopad na životní prostředí jak při výrobě, tak při samotném používání.“

Oceněné tiskárny Epson

Ocenění v příslušných kategoriích získaly následující tiskárny:

Ocenění Green Award pro multifunkční tiskárny: kategorie barevných multifunkčních tiskáren formátu A4, 20–29 str./min

Ocenění Green Award: kategorie barevných multifunkčních tiskáren formátu A3, 20–29 str./min

Ocenění Green Award: kategorie barevných multifunkčních tiskáren formátu A3, 60–69 str./min

Ocenění Green Award: kategorie barevných multifunkčních tiskáren formátu A3, 70–79 str./min

Ocenění Green Award: kategorie barevných multifunkčních tiskáren formátu A3, 80–89 str./min

Nejkratší doba prvního výtisku: kategorie barevných multifunkčních tiskáren formátu A3, 20–29 str./min

Nejlepší multifunkční tiskárna formátu A4 pro práci z domova

Společnost Epson získala ocenění od nezávislé laboratoře DataMaster v době, kdy připravovala svou vlastní zprávu o přístupu k otázce udržitelnosti. Tato nová zpráva osvětluje, do jaké míry je postoj k environmentálním a společenským otázkám důležitý k získání důvěry a srdcí našich zákazníků a zaměstnanců. Tento průzkum byl zveřejněn v březnu.

 

Podrobné informace naleznete ZDE

Exit mobile version