Site icon Cysnews

Velká cena Saúdské Arábie 2021 – výhlídky týmu Mercedes-AMG Petronas Formula One

21. závod sezóny Formule 1 2021 se pojede na okruhu Jeddah Corniche Circuit.

Toto Wolff hovoří o GP Saúdské Arábie

Dva závody do konce a dva šampionáty, o kterých se teprve rozhodne. Všichni máme radost, že v závěru sezóny můžeme stále bojovat, je to výsada a důkaz naší odolnosti, ohlédneme-li se kde jsme byli na začátku léta. Oba tituly jsou otevřené a naše poslání je jasné. Naposledy jsme viděli bezchybnou jízdu Lewise v Kataru, kdy měl závod  pod kontrolou od začátku do konce, a silný postup Valtteri Bottase, než ho nešťastné defekty vyřadily ze závodu.

 

Vůz si v poslední době vedl dobře a je pravděpodobně na nejlepším místě, s piloty, kteří mají dostatek sebevědomí, aby ho dotlačili až na limit. To je povzbuzující pro závěrečné závody a dává nám to silný impuls k postupu.

Jeddah je další zcela nová výzva, zcela nová trať, se kterou se musíte vypořádat, a spousta bylo odvedeno mnoho práce v zákulisí, a bude velmi důležité, abychom až se v pátek rozjedeme, získali během úvodních relací co nejvíce informací.

Je to rychlý městský okruh s dlouhými rovinkami a několika vysokorychlostními zatáčkami, lemovaný bariérami, což představuje vysoký risk i zisk. Jsme motivovanější než kdy jindy a  všichni se těšíme na debutovou Velkou cenu v Saúdské Arábii.

Před několika dny jsme ztratili sira Franka Williamse. Tento víkend bude v našich myslích pokusíme  se podat co nejlepší výkon hodný jeho závodního ducha.

Velká cena Saúdské Arábie

Zdroj:  Mercedes-AMG Petronas Formula One Team

 

Formula 1 – STC Saudi Arabian GRAND PRIX 3.-5.12 2021

 

Exit mobile version