Site icon Cysnews

Národní muzeum se opět otevře v úterý 4. května

Od úterý 4. května 2021 budete moci opět navštívit Muzejní komplex Národního muzea, včetně výstavy Sluneční králové.Národní muzeum se opět otevře v úterý 4. května za speciálního režimu opět otevře Muzejní komplex Národního muzea (tj. Historická a Nová budova), a to včetně jedinečné výstavy Sluneční králové, která potrvá do 6. června tohoto roku.

Národní muzeum

Kapacita budovy i jednotlivých výstav je omezena. Vstup na výstavu Sluneční králové bude možný pouze na základě předem zakoupené on-line vstupenky na konkrétní den a čas. Prodej těchto časových vstupenek bude spuštěn v neděli 2. 5. v 18.00 hod. na webových stránkách Národního muzea.

Na ostatní výstavy i do celého objektu bude možné zakoupit vstupenky jak on-line, tak i na pokladně v den návštěvy.

Opatření pro návštěvníky

Z důvodu dodržení maximální kapacity bude návštěvníkům umožněn vstup do komplexu pouze hlavním vstupem Historické budovy Národního muzea. Pokladny i šatny v Nové budově jsou uzavřeny. Kapacita sálů s výstavami bude regulována přítomnými zaměstnanci.

Každý návštěvník musí mít po celou dobu návštěvy zakryté dýchací cesty respirátorem třídy FFP2 nebo nanorouškou. Při návštěvě muzea prosíme dodržujte dostatečné rozestupy a využijte dezinfekce u vstupu. Pro vstup do muzea není vyžadován negativní test na Covid-19.

Při nákupu vstupenek můžete vybírat z několika variant, možné je zakoupit vstupenku pouze do výstavy Sluneční králové, samostatnou vstupenku do výstavy Czech Press Photo, vstupenku do Muzejního komplexu a kupole (zahrnuje ostatní výstavy a expozice kromě již jmenovaných) a vstupenku do Muzejního komplexu a výstavy Czech Press Photo (zahrnuje všechny výstavy a expozice kromě Slunečních králů).

V Muzejním komplexu na vás čekají tyto výstavy a expozice:

Pokud to situace dovolí, Národní muzeum otevře postupně všechny své objekty. Veškeré informace ohledně vstupného a aktuální otevírací doby naleznete na stránce Navštivte nás / Objekty .

Exit mobile version