Lucie Křížková – z dvojnásobné maminky Youtuberka!

Krásná Miss, modelka a moderátorka, Lucie Křížková skutečně nezahálí. Po devíti měsíci po porodu se pouští do dalšího projektu – natáčí mateřské reportáže na YouTube. Vymění snad Lucie svoji moderátorskou roli za redakční?

Oslovila mně řada maminek, jestli bych jim dala tipy a hodnocení na různé výrobky, které sama používám. Chtěly vědět skutečnou reakci skutečné mamky v akci, tak to vše začalo. Netroufám si někomu radit, jen hodnotím ze svého pohledu nebo z pohledu mých dětí, co je fajn a co je užitečné. Často se na mne obracely maminky, jak to dělám, že se mi podařilo zhubnout tak rychle po porodu, tak ukazuji i svůj jídelníček
a hlavně cvičení“
, říká Lucie.

 

Lucie po porodu trpí jako až 70 % žen poporodní diastázou. Rozestup břišních svalů řeší speciálním cvičením. „Hlavní je o problému vědět. Řada žen trpí povadlým poporodním bříškem a ani neví, co jim přesně je. Používají klasické cviky, jako jsou třeba sklapovačky. Diví se, že se po cvičení nelepší, naopak. Cítí se pak nekomfortně, a přitom jen stačí o problému vědět a řešit to efektivně“, dodává Lucie. „A tak, když je čas, s kamarádkou cvičíme a ukazujeme ostatním maminkám, jak na to. Správně bychom měly alespoň 3x týdně, ale jako všechny mamky, jsme ve shonu. Jednou týdně na chvilku se ale donutíme. A to, že cvičení natáčíme, mne motivuje k větší akci. Pomáhám tak nejen sobě, ale i ostatním! Moderátorské práci se ale věnuji také, kariéru neměním a nechci,“ dodává se smíchem půvabná novopečená maminka Lucie.

Rodina Lucie Křížkové





 

 

Velkou oporou půvabné Lucie je její manžel David. „Chtěla jsem se po třetím měsíci od porodu na obrazovku vrátit a David mi v tom hodně pomohl. Když natáčím, věnuje se dětem, tedy nemusím řešit žádné alternativní hlídání“. Jak je vidět mladá rodinka si dobře vystačí. A to i když je David často mimo republiku. Pokud sám nezávodí, věnuje se tréninku dětí, které vede. Na svoji rozrostlou rodinu si ale najde čas vždycky, když je to možné nebo nutné.

 

Lucie Křížková s dětmi

 

Do třetice?

Lucie i po druhém porodu pomýšlí na třetího potomka. „Rodina je pro mne nejvíc. Kdyby bylo třetí, nebránila bych se. Manžel David (45) se do třetího potomka tak nežene, říká, že už má léta, ale uvidíme. Třeba ho časem obměkčím.“

Lucie měsíc před porodem.





 

Lucie Křížková s dcerou Lolou