V dobré kondici po celý rok s Fit PROTEIN aneb Proteinové tyčinky nejsou jen pro profesionální sportovce


Začátek nového roku je spojován s nejrůznějšími předsevzetími – nejčastěji se týkají zdravějšího životního stylu. Správná životospráva by se však neměla omezovat jen na několik málo dní či týdnů v tomto období.

Pusťte se do ní i Vy – začněte s pravidelným pohybem a vyváženým jídelníčkem. Skvělým průvodcem Vám bude proteinová tyčinka Fit PROTEIN od českého výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina. Tyčinku oceníte jako chutnou a zdravou svačinu kdykoliv během dne. Skvěle poslouží i k doplnění bílkovin po sportovním výkonu a účinné regeneraci.

 

Aktivní pohyb by měl být zásadní součástí života každého z nás. Nejen, že zlepšuje svalovou kondici, ale blahodárně působí na správné fungování našeho těla a přínosný je
také po psychické stránce. Pokud jej spojíte s vyváženým jídelníčkem, bude pro Vás rok 2018 rozhodně představovat velkou pozitivní změnu.

 

Na vaší nové cestě za lepším vás podpoří tyčinka Fit PROTEIN. Proteinové tyčinky totiž nejsou jen laskominou vhodnou pro profesionální sportovce. Blahodárně obohatí jídelníček každého z nás. Obsahují bílkoviny, které jsou pro správné fungování organismu nezbytné a spolu se sacharidy, vlákninou a zdravými tuky by měly být součástí každého denního jídla.

 

Díky vysokému podílu kvalitních proteinů dobře zasytí a zároveň podporují růst svalové hmoty. Obsažené sacharidy navíc dodají potřebnou energii, abychom mohli zvládat nejen oblíbené sportovní aktivity, ale i celodenní shon. Vyvážené složení zajistí okamžitou vzpruhu pro unavený organismus.

 

Fit PROTEIN můžete konzumovat před sportováním, po výkonu i kdykoliv během dne, když dostanete chuť na něco dobrého. Je plnohodnotnou svačinou, kterou si brzy oblíbíte. Vybrat si můžete jednu ze tří rozmanitých příchutí: Fit PROTEIN s limetovou příchutí
v kakaové polevě
, Fit PROTEIN s klikvou velkoplodou a švestkami v kakaové polevě nebo Fit PROTEIN s arašídy a hrozinkami v kakaové polevě. Tyčinky jsou v nabídce všech hlavních maloobchodních prodejců potravin.



Booking.com