Zahájení běžkařské sezony Langlaufopening Leutasch

Fanoušci běžkování se setkají v Leutasch při zahájení zimní sezony na akci Sport Wedl Landlaufopening. Zde je možné vypůjčit si nejnovější sportovní materiál či zůčastnit se kurzu.

V regionu Olympiaregion Seefeld se koná již 20. ročník akce Sport Wedl Landlaufopening organizovaný firmou Sport Wedl. V nabídce jsou denní kurzy pro začátečníky i pokročilé – jak v klasickém stylu tak i v bruslení. Je možné si vypůjčit a vyzkoušet nejnovější materiál firem Atomic, Exel, Salomon a Fischer.

Leutasch, 14.12.2018 – 16.12.2018




Leutasch v zimě

  • Leutasch se skládá z 24 místních částí, které se rozprostírají na 16-ti kilometrové slunečné horské planině.
  • Zvláště běžkaři zde nacházejí perfektní podmínky. Nekonečné, vícekrát vyznamenané běžecké stopy vás zvou ke sklouznutí a na „zážitkové běžecké stopě“ naleznete vlídně zinscenovanou krajinu s působivými uměleckými díly.
  • Leutasch bylo bydlištěm známého spisovatele Huberta Ganghofera a na jeho počest je zde vlastní museum stejně jako se pořádá roční Ganghofer běh, nejstarší národní běh na lyžích v Tyrolsku.
  • V zážitkovém světě Alpenbad Leutasch se zahřejete v chladných dnech nebo po sportu.
  • Je jedno, zda hledáte útulný pension nebo se chcete nechat rozmazlovat v luxusním hotelu: mezi 430 možnostmi ubytování najdete jistě to odpovídající.