Turistická karta Toulavka zdarma na infocentrech a dalších místech


Karta, díky níž získáte skoro 60 bonusů a slev v turistické oblasti Toulava, bude nově zdarma na infocentrech a dalších místech. V mobilní aplikaci se objeví výletní trasy pro cyklisty i pěší. 

Turistická karta Toulavka vstupuje letos do 4. sezóny a dozná řady vylepšení a změn. Karta platí na území Toulavy, od Tábora až k nám, tedy na Táborsku, Bechyňsku, Milevsku, Soběslavsku,Jistebnicku, Sedlčansku, Sedlecko-Prčicku a Mladovožicku.

1. Turisté a návštěvníci si mohou vyzvednout Toulavku zdarma na infocentru v Toulavě, nebo u některého z partnerů. Toulavka má totiž nově podobu papírového letáku na sezónu 2018, kterým se stačí prokázat pro čerpání bonusů a slev. Není tak třeba s sebou nosit plastovou kartičku.

2. Přímo do karty – letáčku mohou turisté sbírat razítka. Kdo jich sesbírá nejvíc a pošle k nám do kanceláře Toulavy, vyhrává některý ze zážitkových balíčků v Toulavě. Vyhrát navíc můžete i když získáte jen jediné razítko – zvláštní výhra se totiž bude losovat

3. Místo karty můžete využít k čerpání bonusů i mobilní aplikaci (stačí se prokázat úvodní obrazovkou a máte na bonus nárok). Ta fungovala již v loňském roce, letos je ale vylepšená. Postupně se v ní kromě popisu míst, která poskytují bonus nebo slevu, budou objevovat i tipy na výlety pro pěší i na kole s mapou a největšími zajímavostmi po cestě. 

Stahujte ZDE:

google playAppStore

4. Bonus nebo slevu s kartou získáte v roce 2018 natéměř 60 místech. Proti loňsku přibyli další nováčci – třeba Restaurace a penzion u Broučka v Milevsku, či Hravé peklo v Bernarticích.

5. Bonusy a slevy získáte i nadále pomocí plastových nebo papírových karet, ty stále platí.

Všechny bonusy a slevy pro rok 2018 najdete na www.toulava.cz/karta