Slunečné lyžování v Ischglu a open-air koncerty

Max Giesinger, Bastille, Helene Fischer a hvězdní kuchaři na lyžích: Slunečné lyžování v Ischglu 2018 znamená mnoho slunce, nádherné zasněžené vrcholy hor, vzrušující události a velkolepé koncerty. Sníh a nejlepší svahové podmínky do začátku května jsou garantovány.

Slunečné lyžování v Ischglu v bílé Silvretta aréně se točí na 238 kilometrech sjezdovek ve výšce od 1.377 do 2.872 metrů a zpět. Na hosty v tomto období nečekají jen nejlepší sněhové podmínky a záruka sněhu až do května, velkolepé sjezdy z vrcholů, lyžařské trasy bohaté na výhledy, mnoho slunce a udržovaná Après-Ski kultura, ale především také veselá nálada u velkých open-air událostí v lyžařské oblasti. Ať už 21. Star-Cup kuchařů, 10. Ski-světové mistrovství gastronomie nebo tři superstar na jevišti Silvretta arény – v dubnu se koná jedna událost za druhou.



Hudební highlighty: Kdo letos plánuje své slunečé lyžování v Ischglu na duben, má možnost v lyžařské oblasti zažít tři skvělé koncerty: Na Velikonoční neděli, 1. dubna bude mít Max Giesinger se svým jedinečným hlasem na události „Top z horského velikonočního koncertu“ na vrcholu Idalp svůj debut v Ischglu. Jarní koncert v Alp Trida (Samnaun) 22. dubna obstará britská indie rocková skupina Bastille. A 30. dubna se postará německá hvězda a výjimečná umělkyně Helene Fisher o  bezdeché zakončení lyžařské sezóny v Ischglu při tradiční události „Top z horského závěrečného koncertu” na vrcholu Idalp.

Vstupenky na koncerty Maxe Giesingera a Bastille zahrnují výhodné denní ski pasy a vtupné na Helene Fisher zahrnuje přenocování a dvoudenní ski pas.



Booking.com

Termíny událostí v dubnu 2018

  1. duben: Top z horského velikonočního koncertu / Ischgl – Max Giesinger
  2. až 12. duben: 10. Ski-světové mistrovství gastronomie
  3. až 16. duben: 21. Star-Cup kuchařů
  4. duben: 30. Jarní sněhový festival Alp Trida / Samnaun-Ischgl – Bastille
  5. duben: Top z horského závěrečného koncertu / Ischgl – Helene Fischer