Na sněžnicích po Tyrolsku

Při procházce na sněžnicích objevíte v Tyrolsku neporušenou zimní přírodu. Nádherně zasněžená krajina mimo lyžařské areály láka k túře na sněžnicích.

Daleko od stresu velkoměst objevíte při turistice na sněžnicích pravou zimní krajinu. Jednoduše připevníte sněžnice na svoje zimní boty, vezmete hůlky do ruky a jdete do toho. Můžete se vydat na túru sami nebo se připojíte ke skupině vedené  horským průvodcem. Při túrách vedených horským průvodcem se naučíte správnou techniku a přejdete zasněžené louky či zamrzlá jezera. Objevte tuto oblíbenou sportovní aktivitu a zanechte při procházce na sněžnicích po Tyrolsku své stopy v prašanu.




Na cestách v odloučeném tyrolském světě hor

Především pět tyrolských přírodních parků a také národní park Hohe Tauern Vás zvou k procházce na sněžnicích. Obzvláště hluboko do přírody vedou vedené túry tzv. Nature Watch Guides a ukážou Vám ohromující svět zvířat a rostlin.

Na sněžnicích v Tyrolsku pro rodiny

Túry na sněžnicích jsou zábavné pro celou rodinu a napínavou variantou pro aktivní dovolenou. Pro děti je procházka na sněžnicích v Tyrolsku správným dobrodružstvím. Můžete postavit hrad ze sněhu, koulovat se anebo udělat andělíčky ve sněhu – vy rozhodnete o svém tempu a najdete si svoje místečko na odpočinek.



Booking.com