Krkonošské cyklobusy 2018

Pokud máte rádi cyklistiku, nádherné výhledy do krajiny a neopakovatelné zážitky, pak neváhejte a využijte hustou síť cyklotras a cyklostezek, které oblast Podkrkonoší nabízí. Pro Vaše pohodlí a rychlejší dosažení cílů budou stejně, jako v předchozích letech, jezdit cyklobusy, které na území Podkrkonoší vyjedou již v sobotu 2. 6. 2018 a budou v provozu až do soboty 30. 9. 2018.

Cyklobusy budou v Podkrkonoší jezdit v červnu a v září vždy v sobotu, v červenci a v srpnu vždy ve čtvrtek a v sobotu, a to opět na trase Hradec Králové – Sadová – Milovice – Hořice – Miletín – Dvůr Králové nad Labem – Bílá Třemešná – Dolní Brusnice – Mostek – Hostinné – Vrchlabí a zpět. Další spoj jede na trase Kuks – Choustníkovo Hradiště – Dvůr Králové nad Labem – Bílá Třemešná – Dolní Brusnice – Zvičina a zpět. První ranní spoj vyjíždí ze Dvora Králové nad Labem přes Choustníkovo Hradiště – Kuks – Heřmanice – Jaroměř – Holohlavy do Hradce Králové. Na přehradu Les Království cyklobus nezajíždí.

 


*** UPOZORNĚNÍ od 1. 9. 2018 do 30. 9. 2018 autobus jede jenom do Dvora Králové. n. L.

 

Turisté se na provoz cyklobusů mohou těšit i v den státního svátku ve čtvrtek 6. 7. 2018 a 28. 9. 2018.

Podrobné informace o odjezdech a příjezdech autobusů naleznete v jízdním řádu na webu www.podkrkonosi.eu.  Spoje mají bezbariérový přístup a jsou vybaveny stojany celkem pro 30 kol.



Booking.com