Sia restaurant vám přinese jedinečný zážitek

Sia restaurant zaujme netradičním interiérem a skvělou kuchyní.

Sia restaurant

Restaurace se je situována do tří pater. Kabáty si odložíte v šatně při vstupu, obsluha Vám vybere místo. Objednáte si jídlo a můžete sledovat přípravu jídel, probíhající v otevřené kuchyni. V prvním suterénním patře se připravuje tradiční pekingská kachna, o patro níře jídla na grilu. Máte možnost vidět,  jak se připravují  domácí nudle, knedlíčky dim sum nebo maso a ryby na grilu.  Vaše dotazy ochotně zodpoví obsluha, zeptat se však můžete i přímo kuchařů. Pracují zde kuchaři z Indonésie, Nepálu, Indie, Vietnamu, Thajska, Malajsie, z Moravy i Číny.

Sia restaurant

Na jídelním lístku naleznete tradiční pekingskou kachnu,  kachní polévku, širokou nabídku knedlíčků dim sum, zeleninové saláty, masa a ryby připravované na grilu,jídla připravovaná v hliněném hrnci i dětské menu.

My jsme si vybrali zeleninu v tempuře, kachní polévku s kokosovým mlékem a wontony, limetou, jarní cibulkou, badyánem, houbami a koriandrem. Ramen z hovězích žeber se zázvorem, nudlemi, hořčičnými listy a řasami nori. Jídlo bylo lehké a chuťově velmi dobře vyvážené.  Pokrmy jsou servírovány tak, že je můžete konzumovat sami nebo společně ochutnávat s přáteli. Nabídka nápojů je velmi pestrá – zahrnuje čaje, limonády, saké, i vína.



Denní nabídka

Využít můžete také cenově zvýhodněnou denní nabídku, která je podávána ve všední dny od 11:30 do 14:30.

Sia restaurant

Adresa

V Celnici 1034/6

110 00 Praha 1

 

Otevírací doba

pondělí–pátek 11:30–24:00

sobota 12:00–24:00

neděle 12:00–23:00

 

Webové stránky restaurace

http://www.siarestaurant.cz