MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY slavý svůj oficialní debut ráj v přírodě ukrytý v TOKAJSKÝCH VINNÝCH KOPCÍCH

MGallery Hotel Collection, přední prémiová značka světové hotelové společnosti Accor, oficiálně otevřela svou novou nemovitost v Maďarsku: MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY. Tento butikový hotel se nachází v bývalém andezitovém kamenolomu, v horách Tokaj v maďarské vinařské oblasti zařazené do Seznamu světového dědictví UNESCO. Cestovatelé, kteří objeví tento skrytý poklad, budou okouzleni klidem, designem na míru, výjimečnými zážitky a promyšlenými rituály osobní péče, které nabízí značka MGallery.

 

Pozoruhodný MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY je vynikající pětihvězdičkový hotel se 100 okázalými a moderními pokoji rozprostírajícími se ve 4 patrech s 10 pokoji typu Junior Suite a 3 pokoji typu Deluxe, nabízejícími jedinečný zážitek ze sauny v pokoji.

Design hotelu je inspirován starým lomem a okolní přírodou, název Minaro pochází z kombinace tekutého zlata Tokaje a umístění hotelu v prostředí dolu. Subtilní vliv jihoamerického designu slouží jako odkaz na Incanskou říši, která používala andezitský kámen nacházející se ve velkém množství v Andách. Řeky, lesy a mokřady obklopující hotel jsou také začleněny do jeho designu a toto přirovnání lidstva a přírody vytváří jedinečný zážitek pro hosty. Renomovaný tým místních designérů, jmenovitě interiérový designér – Barna Gyula z Interioor One Kft a exteriérový designér Dudinszky Orsolya z Dudinszky Tervezőiroda, společně vytvořili jedinečné koncepční téma resortu.

 

Blízkost hotelu k vinařské oblasti zařazené do Seznamu světového dědictví UNESCO, proslulého Muzea vína a vinařských kopců, doplňuje kulinářské zaměření hotelu. Malebná lokalita nabízí hostům možnost ochutnat celou řadu vín a během jejich pobytu se ponořit do ducha regionu.  

 

„Otevření tohoto úžasného hotelu je dokonalým přírůstkem k MGallery Hotel Collection a začátkem krásného dobrodružství. Jsme potěšeni, že můžeme vytvářet nezapomenutelné chvíle pro naše hosty, kteří cestují do Tokaje z celého světa. S jedinečnou atmosférou butikové značky MGallery, která posouvá pohostinnost na další úroveň, je Minaro Hotel, nacházející se mimo vyšlapané trati, mezinárodním pokladem v oblasti pohostinství v neobvyklé vinařské oblasti Tokaj. Zveme hosty, aby objevili a zamilovali se do jedinečného designu hotelu, podmanivé atmosféry a kouzelného prostředí,“říká Dana Janigova MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY General Manager.

NEZAPOMENUTELNÉ OKAMŽIKY – PONOŘENÍ DO MÍSTNÍ KUCHYNĚ

Tokaj je nadčasová vinařská destinace zapsána do Seznamu světového dědictví UNESCO, která vyrábí celosvětově proslulá vína již po staletí. Unikátní mikroklima v regionu a bohatá sopečná půda dávají místním vínům vynikající chuť a komplexnost, kterou si můžete vychutnat v hotelu MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY. Hotel nabízí zakázkové gastronomické mistrovské kurzy, od demonstrací vaření až po ochutnávky vín, které umožňují hostům objevovat místní příchutě Tokaje.

KLIDNÁ CESTA SMYSLY

Uklidňující a revitalizační lázně zvou hosty k vyhřívanému krytému bazénu, venkovním zážitkovým bazénům, jacuzzi a wellness relaxačním zónám. Solná komora, saunový svět, léčebné místnosti a profesionální služby usnadňují nalezení klidu. Nový hotel nabízí první lázeňské centrum v Maďarsku, které provozuje pod francouzskou luxusní značkou L’Occitane by MGallery. Kromě úžasných luxusních zařízení mohou hosté ochutnat místní chutě regionu Tokaj v elegantní restauraci Tortuga nebo navštívit bar Viracocha pro prvotřídní koktejly. Návštěvníci mohou také uspořádat kurz vaření, rodinné a přátelské slavnosti nebo každoroční zahajovací setkání v přilehlém Event centru, které je schopno hostit více než 100 hostů, nebo se rozhodnout pro jednací místnosti Eldorado s moderní vestavěnou konferenční technikou.

MODERNÍ DESIGN INSPIROVANÝ PŘÍRODOU

MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY se nachází v krásné oblasti s vlastním mikroklimatem a biodiverzitou. Hotel je umístěn v zelené oáze v okolí úrodného vulkanického terénu, mokřadů, divokých zvířat a lesů, kde se setkávají řeky Tisza a Bodrog. Tokaj nabízí bohaté kulturní a náboženské dědictví, destinaci ponořenou do přírody a historie. Design hotelu čerpá z této jedinečné lokality. Díky umístění v bývalém lomu obklopeném přírodou kombinuje design hotelu úhlové obrysy skal se svěžím a exotickým interiérem. Andezitské skály z bývalého lomu se nacházejí kolem budovy doplněné o antracitové fasády s ostrými hranami. Zelené a luxusní zahrady divoké jako džungle spojují vnitřek hotelu s přírodou. Nový hotel MGallery vypráví příběh, kde příroda a lidé jsou bezproblémově propojeni – uvnitř i ven. Minerální, rostlinné a vodní prvky se kombinují, aby vytvořily klidné útočiště věnované blahobytu, pohodlí, přírodě a útěku. Řeky, vinice a kopce z něj dělají ideální destinaci pro milovníky přírody a svobody, gurmány a pro cestující, kteří si váží blahobytu.

 

Nově otevřený tematický hotel se nachází jen hodinu jízdy od mezinárodního letiště Debrecen, zatímco letiště v Budapešti je vzdáleno méně než 2,5 hodiny.

# # #

O MGALLERY HOTEL COLLECTION

Značka MGallery Hotel promyšleně vybírá a kurátoruje jedinečné nemovitosti po celém světě a tvoří tak úžasnou sbírku butikových hotelů s opravdovou duší, kde se prožívají a sdílejí fascinující příběhy. S více než 100 nemovitostmi vypráví každá MGallery jedinečný příběh inspirovaný jeho pozoruhodnou minulostí nebo destinací, kterou nazývá domovem. Od designu na míru a smyslových koktejlů až po pohodu věnovanou každodenní péči o sebe, hotely MGallery jsou místa, kde si hosté mohou vychutnat nádherný zážitek z cestování. Hosté MGallery Hotel Collection prožívají osobitý příběh prostřednictvím svých nádherných návštěv těchto stylových, promyšlených a rozhodně jedinečných hotelů. Mezi známé nemovitosti MGallery Hotel Collection patří Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne v Austrálii, Muse Bangkok Langsuan v Thajsku a Hotel des Arts Saigon ve Vietnamu. MGallery Hotel Collection je součástí společnosti Accor, přední světové pohostinské skupiny s více než 5 300 nemovitostmi ve více než 110 zemích a zúčastněnou značkou ALL – Accor Live Limitless – věrnostního programu životního stylu, který poskytuje přístup k široké škále odměn, služeb a zážitků.