BIOLAGE představuje novou profesionální péči o vlasy

V BIOLAGE, věříme, že krásné vlasy tvoří krásnou planetu. Zavázali jsme se vyvíjet produkty profesionální vlasové péče, které v sobě snoubí to nejlepší z vědy i přírody. Velmi nás těší, že vám v roce 2023 můžeme představit Biolage „v novém“ spolu s novou řadou produktů pro poškozené vlasy – Strength Recovery, která bude uvedena na konci dubna. Jedinečné složení našich produktů je navrženo tak, aby cíleně obnovovalo a podporovalo zdraví a přirozenou krásu vlasů bez nadměrného nebo zbytečného použití účinných látek. Věříme v sílu inovace, která propojuje bohaté textury s oleji a výtažky rostlinného původu pro nezaměnitelné účinky a přirozený pocit Biolage.

 

Nová řada STRENGTH RECOVERY – regenerace, která pečuje.

@biolage #biolage #strengthrecovery #repairthatcares #biolageczsk

Nová řada byla vyvinuta zejména pro zákaznice s oslabenými a křehkými vlasy, které si často foukají, žehlí, kulmují, či barví vlasy nebo čelí každodennímu opotřebení vlasů. Složení produktů řady Strength Recovery je obohaceno o aktivní veganský skvalan pro okamžitou regeneraci poškozených vlasů.

Jaké jsou účinky skvalanu?

Od péče o pleť až k vlasové péči. Skvalan napodobuje přírodní lipidy a při použití v aktivním množství pomáhá vyživovat a chránit vlasy před budoucím poškozením. Zároveň zvyšuje hebkost a lesk vlasů. Z přírodních zdrojů: 100% aktivní, získává se z olivovníků.

Produkty řady Strength Recovery brzy zaujmou nezastupitelné místo ve vašem srdci díky těmto účinkům:

  • 3X SILNĚJŠÍ VLASY JIŽ PO PRVNÍM POUŽITÍ ***
  • O 82% SNADNĚJŠÍ ÚPRAVA*
  • O 73 % MENŠÍ LÁMAVOST**

Naše portfolio produktů Biolage zahrnuje šampon, balzám a ochranný regenerační sprej.

KROK 1 MYTÍ: ŠAMPON

Krémové složení šetrně myje a zároveň dodává vlasům hebkost a hladkost bez zatížení.

Bohatá pěna pomáhá odstraňovat z vlasů nečistoty i zbytky stylingových přípravků, a zároveň zachovává celistvost vlasového vlákna. Vlasy jsou hebčí a vypadají zdravější, bez pocitu zatížení.

KROK 2 VÝŽIVA: BALZÁM

Balzám dodává vlasům výživu a okamžitě snižuje lámavost vlasů o 73 %**, zanechává vlasy

uhlazené a 3krát hebčí**. Výjimečné složení se zelenou stopou: tento balzám byl vyvinut tak,

aby měl co nejmenší dopad na životní prostředí – od získávání zdrojů až po výrobu.

Z 99 % biologicky odbouratelné složení, obsahuje 97 % složek přírodního původu a 75 % látek pocházejících z procesů zelené chemie.

KROK 3 OCHRANA: REGENERAČNÍ SPREJ 

Poslední krok k posílení vlasů na cestě k hedvábným, obnoveným a rozčesaným vlasům.

Lehká péče ve spreji posiluje vlasové vlákno a zároveň chrání zcitlivělé vlasy před dopady tepelného

stylingu. Vlasy jsou o 82 % snáze upravitelné* a chráněné před budoucím poškozením.

 *Regenerační sprej Strength Recovery v porovnání s běžným šamponem

**Systém šamponu a balzámu Strength Recovery v porovnání s běžným šamponem

***Systém šamponu, balzámu a regeneračního spreje Strength Recovery v porovnání s běžným šamponem.

 

Ikonická vůně jedinečné propojení ovocných, květinových a kořeněných tónů přináší nezapomenutelný

a povznášející zážitek. Složení vůně je v souladu se zásadami klasické aromaterapie. Jsme si vědomi potřeb moderních spotřebitelů kosmetického průmyslu a v rámci naší cesty se chceme stát ještě udržitelnější značkou pro lepší budoucnost. Naše profesionální dědictví a závazky k udržitelnosti představíme také v novém designu etiket, které jsou doplněné ikonky zdůrazňující hlavní účinky každého produktu.

 

CERTIFIKÁT LEAPING BUNNY

Biolage získala v rámci programu Leaping Bunny certifikát od Cruelty Free International,

jedné z předních mezinárodních organizací s cílem zrušit testování na zvířatech.

VEGANSKÉ SLOŽENÍ*

Nyní jsou všechna složení produktů Biolage veganská*. Bohatá textura a obsah účinných rostlinných olejů i výtažků dodávají produktům Biolage nezaměnitelné účinky přírody s posíleným leskem a hebkostí vlasů, které snadno přechází ze salonu do péče na doma.

*Neobsahuje živočišné deriváty ani vedlejší produkty.

 UDRŽITELNÉ OBALY

Protože se chceme stát ještě udržitelnější značkou, budou naše charakteristické lahvičky nyní vyrobeny až z 95 % z recyklovaných materiálů. Tím dosáhneme výrazného snížení množství přimárních plastů v našich obalech.

 O značce Biolage

V roce 1990 se v hlavě kadeřníka a podnikatele Arnieho Millera zrodil koncept značky Biolage. Viděl v něm příležitost, jak vyzdvihnout přirozenou krásu vlasů, které jsou hebké na dotek a plné přirozeného pohybu. Již od svého vzniku se nechala značka Biolage inspirovat účinky přírodních složek, je známá svým ikonickým bílým balením a charakteristickou vůní. Dnes je značka Biolage považována za celosvětového lídra v oblasti profesionální vlasové péče se závazkem neustále vylepšovat složení svých produktů v souladu s vysokými standardy udržitelnosti.

https://matrixprofessional.cz/biolage

 

O společnosti L’Oréal v České republice

Společnost L’Oréal Česká republika byla založena v roce 1994. Dnes L’Oréal nabízí v České republice 32 značek, včetně L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline New York, Vichy, Lancôme, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, L’Oréal Professionnel, Kérastase,