Anděl – Újezd: dočasné přerušení provozu tramvají říjen 2018


Z důvodu opravy tramvajové trati dochází od neděle 7. října 2018 (přibližně od 4.30 hodin) do čtvrtka 18. října 2018 (přibližně do 4.30 hodin) k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Anděl – Újezd.

Změny tras tramvajových linek

Linka
Úsek
Změna trasy
Linky číslo 9, 98 a 99  v úseku Anděl – Národní divadlo
odkloněny přes zastávky Zborovská a Jiráskovo náměstí.
Linka číslo 12
ve směru od Výstaviště Holešovice zkrácena do zastávky Malostranská-na nábřeží Edvarda Beneše dále pokračuje jako linka číslo 15 směr Olšanské hřbitov
Linka číslo 15 je ve směru od Olšanských hřbitovů zkrácena do zastávky Malostranská (na nábřeží Edvarda Beneše dále pokračuje jako linka číslo 12 směr Výstaviště Holešovice
Linka číslo 20 je zrušena
Všechny spoje linky číslo 16 jsou vedeny v trase Sídliště Řepy – Lehovec.


zdroj informací : www.dpp.cz

Zavedené tramvajové linky

V denním provozu jsou zavedeny linky číslo 29 (v trase Divoká Šárka – Nádraží Veleslavín – Dejvická – Hradčanská – Malostranská – Újezd – Národní třída – Václavské náměstí – Hlavní nádraží – Olšanská – Biskupcova – Spojovací)

 číslo 30 (v trase Sídliště Barrandov – Smíchovské nádraží – Anděl – Kotlářka – Motol – Sídliště Řepy; v úseku Kotlářka – Sídliště Řepy jsou v provozu pouze vybrané spoje ve špičkách pracovních dnů).

Změny v zastávkách tramvají

Zřizují se zastávky Malostranská (pro oba směry) na nábřeží Edvarda Beneše.

Náhradní doprava

V trase Na Knížecí – Anděl – Újezd je zavedena náhradní autobusová doprava číslo X20 (v denním provozu) a číslo X98 (v nočním provozu).