Veletrh Sport Expo 2018 opět v pohybu!


  Oblíbený veletrh SPORT EXPO zasvěcený sportu a tělesné kultuře je opět tady! Od 3. do 5. května 2018 se na něj můžete těšit na pražském Výstavišti v Holešovicích. Návštěvníci se mohou těšit na řady novinek a produktů, představí se netradiční disciplíny, které si návštěvníci mohou na vlastní kůži vyzkoušet přímo na místě.

Na veletrhu najdete bohatou nabídku sportovních produktů a služeb za bezkonkurenčně nízké ceny. K dispozici bude sportovní obuv, oblečení, teamový oděv, výživa pro sportovce, id náramky, tejpování nebo sportovní nářadí. Těšit se můžete například na značky ADIDAS, AMER SPORTS, ASICS, CEP,COMPRESS SPORT, ENERVIT, ERAWAN, GARMIN, MIZUNO, MOOSE,  NUTREND, SNOWBORDEL, SPORTISIMO, SWEEP a další. Účast přislíbila více jak stovka vystavovatelů a firem z celého světa.

Doprovodný program nabídne půjčovnu a výuku jízdy na kolonožkách, půjčovnu bruslí a výuku in-line bruslení, zkusit si budete moci hokejbal, fotbal pro rozvoj, zaskákat si na trampolínách, odpaly na softbalové střelnici, představí se SOKOL s velkou gym zónou a prezentací sokolských klubů. Kdo nechce sportovat, toho určitě zaujmou besedy s elitními běžci, fyzioterapie, tejpování, analýza došlapu, analýza těla nebo výživové poradenství.

 Více informací a celý doprovodný program naleznete na www.sport-expo.cz/

 Data výstavy:

Termín konání:                 3. – 5. 5. 2018

Místo konání:                     VÝSTAVIŠTĚ PRAHA – HOLEŠOVICE

                                           Průmyslový palác           

                                           Venkovní plocha             

Organizátor:                     INCHEBA EXPO PRAHA spol. s r.o.

Otevírací hodiny:             3. 5. 2018                           12.00 – 20.00          

                                           4. 5. 2018                           10.00 – 20.00
5. 5. 2018                           10.00 – 20.00

Vstupné:                           zdarma