KARLOS „TERMINÁTOR“ VÉMOLA je zpátky a v zápase, který chtějí všichni vidět!

Týdny trashtalku, výzev a zesměšňování na sociálních sítích budou sečteny v kleci. TERMINÁTOR a BABA JAGA se postaví tváří v tvář.
„To ani není zápasník, párkrát se porval na diskotéce a hraje si na zápasníka,“ odstartoval Vémola konflikt. „Chybí mu trošku pokory a aby držel hubu. Navíc když čtyři měsíce zpátky lízal podlahu,“ odpověděl nekompromisně rebel Mikulášek. 
Bitva 🇨🇿 VÉMOLA vs. MIKULÁŠEK 🇨🇿 jako hlavní tahák turnaje OKTAGON 17. 
„Vémola versus Mikulášek je zápas, který od nás po měsících stresu dostanou všichni za odměnu. Oba se tak dlouho popichovali a hádali, že to nakonec zaujalo nejen je samotné, ale také všechny fanoušky. A protože máme za sebou měsíce stresu, tak nyní přichází čas se královsky pobavit. A přesně to od této bitvy všichni čekáme.“
Navíc i díky této bitvě, kterou bude chtít každý vidět, uděláme radost fanouškům, kteří si již zakoupili vstupenku na turnaj do O2 universum, který měl být původně v květnu a měl patřit do série PRIME. To se však nyní mění a náhradní termín přinese 26.9 za stejnou vstupenku ještě spektakulárnější podívanou, než bylo původně zamýšleno, s nálepkou OKAGON 17. 
Turnaj OKTAGON 17 bude našlapaný od prvního do posledního zápasu a vzhledem k tomu, že bylo dost času na trénink i uzdravování, tak se můžeme těšit na spoustu es domácí scény, které byly i v původním programu – Petrášek, Rodová, Brichta, Tichota, Běle a další,“ komentuje novinky a akci promotér Ondřej Novotný.
Původně oznámený turnaj OKTAGON PRIME 5 v pražském O2 universum byl kvůli pandemii koronaviru přesunut na datum 26. 9. a nyní vzhledem k okolnostem a možnostem, se mění i jeho název. Nikoliv v rámci série PRIME, ale „číslovaný“ OKTAGON 17 v čele s Karlosem Vémolou.