Přehlídka autorské kolekce Natali Ruden Asie


Módní návrhářka Natali Ruden se při tvorbě své nejnovější kolekce Asie inspirovala destinacemi jako je Japonsko, Čína nebo jižní Asie.

Tuto kolekci představila 25. září 2018 ve Fórum Karlín.  

Přestože čerpala inspiraci z asijské tvorby zůstala autorka kolekce věrná  svému stylu. Tato luxusní kolekce přinesla modely v odstínech bílé, červené a černé.

Na módní přehlídce nechyběli ani velvyslanci asijských zemí a významné osobnosti mezi nimiž bylo možné potkat například herečku Petru Vraspírovou s Romanem Vojtkem, zpěvačku Kateřinu Mátlovou, modelku Janu Doležalovou či bývalou ředitelku Kanceláře prezidentských zpráv Elišku Haškovou – Coolidge.

Natali Ruden: Asie


 

Předváděné modely sledoval známý módní návrhář Osmany Laffita, se kterým přišel i jeho dlouhodobý přítel P. Gheysens.

Příjemnou atmosféru navodili moderátoři Libor Bouček a syn Natali Ruden Filip. Přehlídku modelů oživilo taneční vystoupení v duchu Asie.

Natali Ruden Asie. Dvojice moderátorů.

 



Pokud jste přehlídku promeškali, můžete navštívit butik Natali Ruden na adrese Dlouhá 3, Praha 1 a potěšit se krásou nevšedních a zajímavých šatů. Neboť Natali se ztotožňuje  s výrokem G. Versace: Mým přáním je dát ženám šanci odhalit svou individualitu, snažit se uskutečnit, co chtějí. A já myslím, že ženy se chtějí cítit krásně.

 


Natali Ruden

 S vlastní módní značkou působí Natali Ruden na našem trhu již od roku 1992. V roce 1999 ji Masarykova akademie udělila Cenu za tvůrčí činnost.

Vystudovala prestižní Akademii Designu v Kyjevě. Je také nadaná malířka se silně vyvinutým citem pro vyváženost a  kontrast.  Ráda používá výrazné barvy. Oblíbila si i kombinace různých materiálů, zejména kůže, vlny a hedvábí.

Natali Ruden se synem Filipem