Velikonoční parní jízda na Jindřichohradecké úzkokolejce



Velikonoční parní vlak pojede krajinou České Kanady  v sobotu 31.3.2018.

Velikonoční parní jízda

Cestující se mohou zúčastnit soutěže o nejhezčí donesené vajíčko, které po cestě od dětí vyberou naši velikonoční zajíčci.

Po příjezdu do stanice Hůrky bude na místě pro děti připravena tvořivá velikonoční dílna s pletením tradičních pomlázek, které se koledníkům na Velikonoční pondělí budou určitě hodit. Dále sbírání čokoládových vajíček na louce, či živá jehňátka a kůzlátka. Za vyplněné Velikonoční kvízy pak děti budou při zpáteční cestě našimi zajíčky odměněni balíčkem plným dobrot.

Nejen v bufetovém voze historické parní soupravy, ale také v Hůrkách bude pro velké i malé zajištěno občerstvení včetně velikonočních mazanců a beránka.

Z jindřichohradeckého nádraží vyjede parní vlak minutu před tři čtvrtě na jedenáct. Cesta do Hůrek mu potrvá i se zastávkami dvě hodiny, nazpět se vydá v půl třetí odpoledne a zpět do Jindřichova Hradce dorazí chvíli po čtvrté hodině.

Vzhledem k pravidelně vysoké návštěvnosti této zvláštní tematické jízdy doporučujeme zájemcům rezervovat místa předem. Jízdenky i s místenkou je možné zakoupit na: http://jizdenky.jhmd.cz/. Pro získání dalších informací pište na office@jhmd.cz nebo volejte na telefon 384361165

Plakát pořadatele

Více informací naleznete  ZDE