Párou za čokoládou na Jindřichohradecké úzkokolejce 28.září 2017

Spojte jízdu historickým parním vláčkem po trati s řadou technických zvláštností vedoucí romantickou krajinou. Na jejím konci, v Černovicích u Tábora, je pro vás navíc nachystán rozmanitý zábavný program, jehož společným jmenovatelem je čokoláda.

Tento zvláštní nostalgický vlak složený z parní lokomotivy a původních historických vagonů vyjede z Jindřichova Hradce na svatého Václava, ve čtvrtek 28. září, kdy začíná první prodloužený víkend letošního školního roku, přesně dvě hodiny před polednem. Během jízdy si cestující mohou vyplnit zábavný „čoko-kvíz“. Navnadí se tak jistě na vlastní program, který je čeká v cílové stanici v Černovicích. Odtud se pod vedením místních průvodců vydají na další pozoruhodná místa tohoto malebného jihočeského městečka.

Za zhruba dvě a půl hodiny strávené v Černovicích shlédnou cestující divadelní čoko-pohádku, vyzkouší si své tvořivé dovednosti v marcipánové modelovací dílně, navštíví místní čoko-výrobnu a stanou se svědky kozelnického čoko-představení a balonkové šou. Příležitostí k sladkým čokoládovým ochutnávkám bude samozřejmě dost. Každý z cestujících navíc obdrží volnou vstupenku do Muzea čokolády a marcipánu v nedalekém Táboře.

Pro ty, kdo snad neholdují čokoládě a nechtějí se zúčastnit sladkého programu, je připravena zvláštní vyjížďka parního vlaku z Černovic do stanice Křeč.

Na zpáteční cestu z Černovic se „čokoládový“ parní vlak vydá v půl třetí odpoledne a deset minut po čtvrté se navrátí do Jindřichova Hradce.

Vzhledem k trvalému zájmu o parní jízdy doporučujeme všem zájemcům, aby si své jízdenky rezervovali předem na office@jhmd.cz nebo na +420 384 361 165, nebo si je koupili přes http://jizdenky.jhmd.cz.




Více informací naleznete na : www. jhmd. cz