Mikulášským parním vlakem z Brna do Oslavan 3.12.2017




V sobotu 3. prosince pojede z brněnského hlavního nádraží parní vlak do Oslavan, kde budou na zámku pro děti připraveny čertovské úkoly. Lákadly jsou i tradiční jarmark nebo výstava betlémů. JÍZDENKY VYPRODÁNY. (informace z webu Českých drah)

Vlak tažený parní lokomotivou 433.001 Skaličák odjíždí v sobotu 3. prosince z brněnského hlavního nádraží ve 14.06 hod. a do Oslavan s ním přijede v 15.02 hod. Na zpáteční jízdu z Oslavan se vydá v 18.37 hod. a v Brně hl. n. z něj vystoupíte v 19.29 hod.

Během cesty do Oslavan všechny děti obdrží obrázek s čertovským domečkem. Do něj budou sbírat razítka za plnění čertovských úkolů na oslavanském zámku. Ve stanici Oslavany bude vlak očekávat koňský povoz. Ten cestující z vlaku doprovodí na oslavanský zámek. Na zámku budou pro děti připraveny ve sklepení a na arkádách zámku čertovské úkoly. V určený čas, který bude uveden na místence vlaku, si u vchodu do pekel děti (s rodiči) vyzvedne čerta provede je po úkolech. Stanovený čas je třeba dodržet.Vchod do pekel bude označen u schodiště na arkády. Děti s razítky v domečku a jízdenkou na parní vlak dostanou ve vlaku při zpáteční cestě od Mikuláše nadílku s dárečky od Českých drah.




Booking.com


Na oslavanském zámku se bude konat tradiční jarmark s vánoční atmosférou, koledami, stromečky, zabíjačkou, kapry, medovinou a svařákem. V zámecké kapli si můžete prohlédnout výstavu betlémů. V 17.45 hodin se uskuteční losování o vánoční ceny a v 18.00 hodin přijede na zámek Mikuláš.

Jízdní řád

Tam Stanice Zpět
odj. 14:06 Brno hl. n. příj. 19:29
příj. 15:02 Oslavany odj. 18:37

Více informací naleznete na : http://old.cd.cz/zazitky/kam-na-vylet/1609-mikulasskym-parnim-vlakem-z-brna-do-oslavan