Zákazníci Kuki si v srpnu zdarma užijí kanál Epic Drama HD

 Detektivky, historické pořady nebo dobrodružné příběhy a válečná dramata. Internetová televize Kuki svým zákazníkům na celý srpen zdarma zpřístupní kanál Epic Drama HD, který vysílá seriály a filmy různých žánrů. Zařadí ho na pozici tzv. promo kanálu. Stanice patří do stálé nabídky Kuki, nyní si ji však užijí i diváci, kteří k Epic Drama nemají v rámci svého tarifu přístup.

 

Epic Drama je televizní kanál ze skupiny Viasat, oblíbený napříč generacemi a prověřený časem. Největší část vysílání věnuje světově úspěšným seriálům, ale částečně do programu zařazuje i filmové trháky. Diváci si ho vychutnají v českém jazyce, se zpětným zhlédnutím a v HD kvalitě.

 

„Léto je jako stvořené pro sledování nejlepších seriálů a filmů. Lidé teď samozřejmě ve velkém navštěvují letní kina, ale občas se chtějí kulturně zabavit také při setkáních s kamarády. Náš srpnový promo kanál Epic Drama HD jim dává na výběr spoustu skvělých snímků. Díky zpětnému zhlédnutí na ně navíc nemusí koukat jen živě, ale snadno si seriál či film pustí i později ze záznamu,“ říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki. 

 

V srpnu se u Epic Drama zaručeně pobaví třeba milovníci detektivek. Kanál totiž odvysílá pásmo pořadů Léto s Agathou Christie, kompletně věnované příběhům této proslulé autorky.

 

Od 6. srpna začne stanice vysílat miniseriál Až tam nezbyl žádný, který pojednává o deseti cizích lidech přilákaných na opuštěný ostrov. Jeden z nich je ale vrah a nikdo o tom neví. V závěru měsíce dostane prostor také 15. řada Případů detektiva Murdocha. Epic Drama HD toho na srpen chystá ještě mnohem víc.

 

Promo kanál Epic Drama HD bude až do 31. srpna zdarma dostupný pro všechny zákazníky Kuki.

Nejprodávanější kniha Agathy Christie v adaptaci s hvězdným obsazením