V DOBĚ STÁVKY UČITELŮ DĚTI DO ZOO PRAHA ZA KORUNU

Jako reakci na vyhlášení stávky učitelů dne 6. listopadu budou mít žáci a studenti možnost navštívit pražskou zoo za symbolickou jednu korunu.
„Rozhodli jsme se, že ulevíme rodičům a v době stávky učitelů nabídneme dětem alternativní program v podobě návštěvy naší zoologické zahrady za symbolickou 1 korunu,“ říká náměstek primátora hl. m. Prahy Petr Hlubuček.

I když obvykle slevami šetříme, nápad pana náměstka Hlubučka umožnit žákům a studentům v den učitelské stávky vstup do zoo za symbolické vstupné jsme přivítali. Ve středu 6. listopadu tak vstupné do Zoo Praha pro žáky a studenty činí 1 Kč a pro dospělé 50 Kč,” doplňuje ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek.
Zoo Praha je otevřena od 9.00 do 16.00 hodin a návštěvníci si v areálu zoo mohou prohlédnout i nedávno otevřený Rákosův pavilon pro vzácné papoušky.

Foto: V době stávky učitelů mohou žáci a studenti navštívit Zoo Praha za symbolickou jednu korunu a prohlédnout si také třeba nedávno otevřený Rákosův pavilon. Na snímku jediný vysokohorský papoušek na světě nestor Kea ve venkovní expozici Nový Zéland. Foto: Petr Hamerník, Zoo Praha.