TV Kuki dává na červenec zdarma kanál Comedy House HD

 Internetová televize Kuki svým zákazníkům i na začátku léta naděluje jednu televizní stanici ke sledování zdarma. Tentokrát se mohou těšit na zábavný kanál Comedy House HD, který vysílá humorné skeče a pořady se skrytými kamerami nebo kanadskými žerty. Kuki stanici do nabídky zařazuje na zkoušku jako promo kanál, a to ode dneška až do konce července.

 

Původem slovenský TV kanál Comedy House baví diváky od roku 2019 a nabízí především vtipný obsah, který je skvělým zdrojem zábavy pro dospělé i děti. Program vysílá v češtině, zákazníci Kuki se u něj mohou těšit také na HD rozlišení a 48 hodin zpětného zhlédnutí.

 

„Léto je pro děti i dospělé obdobím zábavy a radovánek, takže volba našeho promo kanálu pro červenec byla velice jednoduchá. Stanice většinou vysílá kratší pořady, tím pádem se u ní dá skvěle pobavit, i když neplánujete strávit celý den u televize. Třeba během odpočinku po obědě nebo před cestou na výlet,” říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki.

 

O zábavu na Comedy House se stará hned několik pravidelných pořadů. Mimo jiné relace Pozor, točíme!, využívající oblíbeného formátu skrytých kamer, nebo pořad K popukání s propracovanými kanadskými žerty. Nechybí ani souboje ve vyprávění vtipů, které na obrazovky Comedy House přináší seriál Hum(o)r Factory.

 

Promo kanál Comedy House HD bude až do 31. července zdarma dostupný pro všechny zákazníky Kuki.

 

O společnosti

Kuki je česká internetová televize (IPTV), která nabízí sledování televizního obsahu na více než 160 TV kanálech. Její součástí jsou chytré funkce jako zhlédnutí pořadů až 7 dní zpětně, nahrávání pořadů nebo online videotéka plná filmů. Kuki sleduje už přes 50 tisíc diváků, kteří si televizi mohou přizpůsobit podle sebe –  sami si vybírají TV kanály, tvoří si vlastní uživatelské profily nebo přeskládávají pořadí programů v nabídce dle libosti. Kromě České republiky Kuki působí také na slovenském trhu. Její provoz i vývoj zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.

 

Web ǀ Facebook ǀ Twitter