Televize Kuki na zkoušku zařazuje kanál o autech Volant.TV HD

Testy a recenze aut, rozhovory s osobnostmi ze světa motorismu nebo příběhy unikátních vozů. Diváci internetové televize Kuki mohou celý červen zdarma sledovat slovenský kanál Volant.TV HD, který nabízí originální obsah zaměřený na automobilovou tématiku. Kuki zatím stanici zařazuje na zkoušku jako promo kanál, a to v HD rozlišení.

 

Stanice Volant.TV v Česku začala vysílat teprve na konci loňského roku, své fanoušky si ale našla rychle. Kromě reportáží o klasických, moderních i legendárních autech věnuje pozornost také příbuzným tématům, jako jsou motoristická legislativa, tuning nebo motorky. Program dále láká na pořady o autech pro řidiče z povolání.

 

Veškerá tvorba je původní a na obrazovkách Volant.TV se objevují také příběhy ze světa motorismu, na které divák jinde nenarazí.

 

„Kanál Volant.TV je oproti jiným motoristickým stanicím výjimečný v tom, že se hodně věnuje i lokálnímu prostředí. Diváci tak na obrazovkách uvidí třeba majitele vozů z Česka a ze Slovenska, o nichž se jinak nemluví a nejsou tolik vidět. Celé vysílání se nese ve znamení motta: „Auta, lidi příběhy“. Pokud kanál zákazníky zaujme, zvážíme do budoucna jeho zařazení do stálé nabídky,” říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki.

 

Promo kanál Volant.TV HD bude pro zákazníky Kuki zdarma dostupný až do 30. června, pustit si jej mohou diváci s kterýmkoliv televizním tarifem.

 

O společnosti

Kuki je česká internetová televize (IPTV), která nabízí sledování televizního obsahu na více než 160 TV kanálech. Její součástí jsou chytré funkce jako zhlédnutí pořadů až 7 dní zpětně, nahrávání pořadů nebo online videotéka plná filmů. Kuki sleduje už přes 50 tisíc diváků, kteří si televizi mohou přizpůsobit podle sebe –  sami si vybírají TV kanály, tvoří si vlastní uživatelské profily nebo přeskládávají pořadí programů v nabídce dle libosti. Kromě České republiky Kuki působí také na slovenském trhu. Její provoz i vývoj zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.

 

Web ǀ Facebook ǀ Twitter