Super úterý se Zlatou tretrou Ostrava je za dveřmi

Letošní Zlatá tretra Ostrava chce být kromě oslavy fantastické světové atletiky, také oslavou Mezinárodního dne dětí. Spojila se s ostravskými sporty a připravila pro všechny malé diváky i jejich rodiče skvělý, sportovně zábavný program v ceně vstupenky. Našlapané výkony světových atletů, doprovodný program pro děti i dospělé a skvělé občerstvení

K tomu také letos ve spolupráci s Vítkovice Arénou přináší nový, chutný catering třeba z Eat Meat, Imrvére nebo Bopcornu, který si s klidem můžete vzít přímo do ochozů.

Takže, nechte děti i sebe vyřádit v (nejen) dětské sportovní zóně Zlaté tretry Ostrava a pak si v klidu, s dobrý jídlem sedněte na tribunu a jen sledujte velkou atletickou podívanou. Nabušené budou všechny disciplíny. Přijďte to zažít a užít si. 

 

Sportovní zóna 

Atletika

Všechny atletické disciplíny v miniverzi pro nejmenší pod vedením trenérů SSK Vítkovice. 

Basketball s NH Ostrava a SBŠ Ostrava 

Basketbalové hřiště pro děti i dospělé je vaše přímo na Zlaté tretře Ostrava. Malí i velcí borci z SBŠ a NH si s vám i zahrají. Pojďte basket vyzkoušet úplně poprvé nebo si zavzpomínat. jak to bylo, když jste hráli na škole. 

Americký fotbal se Steelers 

Kdo měl kdy příležitost zkusit si americký fotbal? O tom se můžeme bavit, ale teď je jasné, že si jej zkusí každý, kdo přijde na Zlatou tretru Ostrava. Malí, velcí, kluci holky. 

Parahockey 

Co musí umět parahokejita? Třeba útočník? To si můžete zkusit při střelbě na branku na speciálně upravených inline parahokejových saních. Stojí to za to! 

Házená  

Víte, že na Mistrovství Evropy v házené 2021 měl náš český reprezentant Stanislav Kašpárek rychlost zakončené střely přes 140 km/h? Přijďte si vyzkoušet střelbu k hráčkám z nejvyšší dámské soutěže DHC Sokola Poruby. A kdo ví? Třeba i ve vás se skrývá budoucí hvězda…