Společnost BILLA vyplatí zaměstnancům prodejen a logistiky mimořádnou odměnu v celkové výši téměř 16.000.000 Kč

  •  BILLA odmění zaměstnance prodejen mimořádnou odměnou za jejich obětavou práci a péči o zákazníky v době pokračující pandemie
  •  Odměna až 2.000 Kč bude zaměstnancům vyplacena v průběhu dubna formou dárkových poukázek
  •  Mimořádné covid odměny až 7.000 Kč, celkově téměř 50.000.000 Kč, vyplatila BILLA svým zaměstnancům již v průběhu roku 2020
  •  Od ledna 2021 navíc BILLA navýšila mzdy svým zaměstnancům plošně o 3 %, v průměru pak až o 5 %

 

Společnost BILLA vyplatí všem kmenovým zaměstnancům na prodejnách a v logistice mimořádnou odměnu ve výši až 2.000 Kč za jejich práci a servis zákazníkům v souvislosti s pokračující pandemickou situací v ČR. Celková výše této mimořádné covid odměny dosáhne téměř 16.000.000 Kč.

Mimořádná odměna je vyplácena jako forma poděkování zaměstnancům v souvislosti s péčí o zákazníky společnosti BILLA, ale i ve spojitosti s dodržováním mimořádných opatření. Nárok na odměnu až 2.000 Kč mají všichni kmenoví zaměstnanci prodejen BILLA a v logistice s ohledem na délku odpracované doby od začátku roku 2021.

„V uplynulých týdnech vzešlo v platnost hned několik nových opatření, které jsme museli zavést s cílem ochrany zdraví našich zaměstnanců i zákazníků. Ať už se jednalo o nošení respirátorů nebo spuštění testování v našich provozech, jejich dodržování se nám zejména díky disciplinovanosti našich zaměstnanců daří plnit. Zároveň neustále prokazujeme, že prostředí na našich prodejnách je pro zákazníky bezpečné, opět díky dodržování všech opatření a našich interních bezpečnostních zásad. Za to je třeba našim zaměstnancům poděkovat,“ uvedl Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Stejně tak, jako tomu bylo v loňském roce, poskytuje společnost BILLA svým zaměstnancům v rámci preventivního programu finanční prostředky na nákup vitamínů, ovoce, nápojů a jiných potravin pro posílení imunity a obranyschopnosti organismu.

Na začátku roku firma oznámila navýšení mezd zaměstnancům prodejen plošně o 3 %, v průměru až o 5 % v souvislosti s cílem dalšího zlepšování pracovních i mzdových podmínek svého prodejního personálu. BILLA zároveň navýšila příspěvek v rámci svého loajálního programu z 500 Kč na 750 Kč měsíčně pro zaměstnance, kteří u firmy pracují déle než 2 roky. Zaměstnancům pracujícím v BILLE déle než rok pak na benefitní kartě firma přispívá 500 Kč. Vedle těchto benefitů mohou zaměstnanci využít i celou řadu dalších výhod, jako např. slevy u obchodních partnerů, zvýhodněné vstupné na kulturní akce apod.