S Tesco Clubcard kreditní kartou ušetříte na každém nákupu v obchodech Tesco

Tesco kreditka je pro zákazníky odteď ještě výhodnější, nabízí spoustu atraktivních slev a výhod. Majitel Clubcard kreditní karty Premium Plus ušetří při každém nákupu v obchodech Tesco 4 % z hodnoty nákupu. Odměny jsou poskytovány prostřednictvím Clubcard bodů, které zákazník dostane při vyúčtování ve formě poukázek. V rámci úprav došlo i ke změně měsíčního poplatku, který se snižuje na 49 korun.

Tesco ve spolupráci s Home Creditem vylepšili podmínky u kreditní karty.

„Díky nové propozici držitel kreditky získává z každé platby v Tesco 3 % zpět z nákupu a měsíčně může takto ušetřit až 500 Kč. Pokud u pokladny navíc použije i svoji Clubcard kartu, získává zpět další 1 % z nákupu a při online nákupu na itesco.cz dokonce 2 %, nebo jiný bodový zisk podle pravidel Clubcard. Majitelé kreditky mají možnost čerpat i benefity u partnerů ze sítě Premium, kde dostanou nazpátek až 20 % v závislosti na typu poskytovatele. Všechny bonusy jsou připsány automaticky na konto zákazníkova věrnostního programu Clubcard,“ vysvětluje Markéta Koptišová Mocová, manažerka finančních služeb Tesco.

Kromě slevových benefitů karta umožňuje např. bezúročné období až 51 dní, 1 výběr z bankomatu měsíčně zdarma anebo rozložení nákupů do pevných splátek.

Kreditní kartu je možné si sjednat na kterémkoliv stánku Tesco Finančních služeb v České republice. Zároveň je možné o ni požádat na telefonním čísle 800 050 298, případně přes webovou stránku www.tescokarta.cz, kde zájemci naleznou i kompletní informace o Clubcard kreditní kartě Premium Plus.

Mimo nové kreditky si zákazník u Tesco Finančních služeb může sjednat i hotovostní úvěr. Vyhledávaným produktem z portfolia finančních služeb je také konsolidace, tedy sloučení stávajících půjček, které zákazníkovi usnadní správu vícero stávajících úvěrů a zvýhodní celkové podmínky čerpání.

Poskytovatelem finančních služeb v Tesco je společnost Home Credit a.s. Na společném projektu Tesco Finančních služeb spolupracují obě společnosti v Česku od roku 2010 a na Slovensku dokonce od roku 2008.

Příklad splácení karty:

Ilustrativní výpočet dle zákona: Výše úvěru 30 000 Kč, roční úroková sazba 26,28 %, RPSN 34,16 %, celkem zaplatíte 34 860 Kč. Jednotlivé po sobě jdoucí měsíční splátky: 3 206 Kč, 3 151 Kč, 3 097 Kč, 3 042 Kč, 2 987 Kč, 2 932 Kč, 2 878 Kč, 2 823 Kč, 2 768 Kč, 2 713 Kč, 2 659 Kč, 2 604 Kč. Splátky a částka, kterou celkem zaplatíte, jsou matematicky zaokrouhleny.

Uvedené hodnoty platí za předpokladu čerpání celé výše úvěru okamžitě, bezhotovostně, v plné výši, při nejvyšším poplatku, nejvyšší úrokové sazbě, při poskytnutí revolvingového úvěru na období jednoho roku a splacení ve 12měsíčních splátkách se stejnou výší jistiny.

Nabídka nezohledňuje další čerpání úvěru ani využití doplňkových služeb. Nabídkou nevzniká nárok na poskytnutí úvěru. Každou žádost o čerpání úvěru posuzujeme individuálně a může se od prezentované lišit. Více na www.homecredit.cz.