První máj ve znamení Krkonošského veletrhu v Trutnově

Už víte, jak strávíte den „pálení čarodějnic“ 30. dubna a 1. máj? Pobavte se, inspirujte se a nakupte na Krkonošském veletrhu, který se bude konat 30. dubna od 9 do 18 h a 1. května od 9 do 17 h uvnitř i na venkovních plochách Společenského centra Uffo v Trutnově. Veletrh nese výstižný podtitul Stavíme, bydlíme se zaměřením na Stavbu – Bydlení – Zahradu – Hobby. Jedná se o veletrh rodinného typu. Pro návštěvníky jsme připravili novinku a dárek v jednom = vstup na veletrh zdarma.

Veletrh se koná ve spolupráci s Městem Trutnov a Krajskou hospodářskou komorou Hradce Králové a je obohacen o účast polských firem. Najdete zde více než 60 firem, které je budou inspirovat ke stavbě a rekonstrukci domu či bytu. Pro děti je připravena zábava i poučení. Hudba a občerstvení zajištěno.

Budete stavět nebo rekonstruovat dům nebo byt? Na Krkonošském veletrhu najdete inspiraci.

Tepelná úspora je alfou a omegou každého stavebníka. Od odborníků se dozvíte o výhodách tepelných čerpadel, klimatizačních jednotek, kotlů na pevná paliva, solárních kolektorech, infratopení. O výhodách podlahového topení se více dozvíte i na přednášce.

Tepelnou úsporu zajistí i správně zvolené zateplení a vnější izolace. Poradíme vám, jak pomocí hydroizolace vysušit opět vlhké zdi. Vše vám přímo z praxe vysvětlí a doporučí vystavující české firmy.

Díky dobře zvolené rekonstrukci či stavbě rodinného domu můžete ušetřit statisíce. A to nejen na provozních nákladech. Rozpočet vám vylepší dotace rezortu životního prostředí z programů Nová zelená úsporám a Dešťovka. Přijďte si poslechnout, na co konkrétně můžete dotaci získat a kolik ušetříte.

Nejenom technické věci ovlivní náš spokojený život v domě nebo bytě.

Využijte přednášky o architektuře, která je v souladu s Tradičním Feng Shui o tom, jak vytvořit návrh domu na zelené louce od počátku až po realizaci.

Na veletrhu si můžete vybrat z nabídky vybavení koupelen, barev interiérových i omítkových nebo návrhů zahrad či zahradní techniky. Interiér si můžete doplnit zakoupením vystavených obrazů. Pro svoji spokojenost si vyberete z přírodních wellness produktů, oděvů a kosmetiky.

Jak na veletrhu zabavíme děti, aby se rodiče mohli v klidu věnovat prohlídce všech expozic a vyslechnout si přednášky?

Pro děti bude připravena zábava na venkovní ploše před Uffem. Na pestrém Bájovém hřišti bude připraveno plno aktivních soutěží. Několikrát denně shlédneme vystoupení sportovně tanečního oddílu ReBels Team. Maminky s dětmi předvedou módní přehlídku oděvů Baja Design. Děti se vyřádí na skákacím hradu, mohou si nechat malovat na obličej, obdrží zvířátka z balónků. Mohou se nechat vyfotit s dravými ptáky, pohladit si je a vyslechnou si více o životě dravců.

 

Chcete vyhrát soudek piva nebo pravý diamant?

Stačí si jen vyplnit u vstupu na veletrh losovací kupón a možná se usměje štěstí právě na vás.

Přijďte celá rodina oslavit konec dubna a 1. máj na Krkonošský veletrh v Trutnově. Prožijte společné příjemné chvíle a inspirujte se, jak si vylepšit své současné bydlení. Více informací na www.omnis.cz.