„Poznejte zvířátka z českého lesa“ a to v PENNY

Letošní léto bude většina z nás trávit na dovolené v Čechách nebo na Moravě. Zkrátka si budeme užívat léto HEZKY ČESKY! A tak PENNY na prázdninové měsíce připravilo kampaň „Poznejte zvířátka z českého lesa“.

Díky této kampani mohou rodiče naučit své děti poznávat zvířata, s nimiž se v našich lesích potkávají, a přiblížit jim jejich život. Věděli jste například, že ježek má na 8 000 bodlin nebo, že veverka dokáže ze stromu na strom přeskočit až na vzdálenost 4 metrů? A proč má zajíc delší zadní nohy a za jak dlouho po příchodu na svět se koloušek postaví na vlastní nohy? To jsou dětské otázky, na něž Vám PENNY pomůže v následujících týdnech odpovědět.

Od 16. července najdete ve všech prodejnách PENNY 8 plyšových zvířátek – jezevce Zíváčka, zajíce Cvičku, veverku Mlsku, ježka Klubíčka, datla Ťuklíka, prasátko Baštíka, lišku Tichošlápka a kolouška Puntíka, kteří provedou děti životem v českých lesích.

Řadu odpovědí na zvídavé dětské otázky v průběhu kampaně najdete také na PENNY profilech na Facebooku a na Instagramu.

Všechna plyšová zvířátka bude možné získat v PENNY v rámci věrnostního programu za zvýhodněné ceny. Aby si děti se zvířátky mohly pohrát, stačí sbírat body, kdy za každých 200 korun nákupu dostanete 1 bod. Za 20 nasbíraných bodů bude možné zvířátko koupit už za 49,90 Kč, za 10 bodů je jeho cena 149,- Kč (cena bez bodů je 299,- Kč). Akce začíná ve čtvrtek 16. července a potrvá do října letošního roku.