NA 6 000 ŠŤASTLIVCŮ ZAPLATÍ ZA NÁKUP ½ CENY aneb PENNY ŠANCE JE TU ZNOVU

Po jarní úspěšné PENNY ŠANCI je tu podzimní kolo této akce! I tentokrát, každý, kdo od čtvrtka 17. září 2020 nakoupí na kterékoliv prodejně PENNY, má šanci, že za svůj nákup zaplatí pouze ½ jeho ceny! Tentokrát ovšem šanci dostanou každý týden na každé z více než 385 prodejen hned 3 zákazníci! Od tohoto čtvrtka až do 21. října bude při úhradě nákupu na každé prodejně PENNY třikrát týdně náhodně vybrán jeden zákazník, který obdrží slevu z hodnoty učiněného nákupu ve výši 50 %. Slevu tak dostane v následujících týdnech bezmála 6 000 lidí!

 

Účastníkem soutěže se stává automaticky každý, kdo je držitelem věrnostní karty PENNY, a který ji použije při placení nákupu v libovolné výši. Výherce slevy bude vybírat systém náhodného výběru prostřednictvím softwarového generátoru vždy třikrát týdně.

„Slevu dostane vylosovaný zákazník okamžitě. Je důležité říct, že slevy se v tomto případě sčítají. Bude-li tedy zákazník mít ve svém nákupu například zboží v akci se slevou 50 %, pak se sleva 50 % z celkové ceny nákupu vztahuje i na toto zboží. Nakoupí jej tedy za čtvrtinu původní ceny. Zkrátka zaplatí pouze poloviční částku, než by měl na pokladně po sečtení celého jeho nákupu zaplatit,“ popisuje Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

Sleva se nevztahuje pouze na tabákové výrobky a potraviny pro zvláštní a kojeneckou výživu a na léky. Hodnotou nákupu se rozumí cena nákupu před zaokrouhlením hotovosti a po odečtení veškerých slev, částek za vratné obaly a loterijní služby, přičemž hodnota nákupu musí činit nejméně 0,10 Kč.

O společnosti PENNY MARKET Česká republika

Společnost Penny Market s.r.o. je dceřinou společností mezinárodního obchodního řetězce REWE, který je jednou z největších světových obchodních společností. Na český trh vstoupil Penny Market před 23 lety, tedy v roce 1997, a zaměřil se na rozvoj nových prodejen v regionech. Díky tomu dnes provozuje bezmála 400 prodejen, což je nejširší síť v ČR, a poskytuje práci více než 5 600 zaměstnancům. Pravidelně slaví úspěchy v programu Volba spotřebitelů a svým zákazníkům nabízí věrnostní program PENNY karta.

 

Zákazníci, kteří nemají ještě svoji PENNY KARTU a chtějí se soutěže zúčastnit, si ji mohou zařídit na kterékoliv prodejně PENNY nebo na internetové adrese https://pennykarta.cz/ . Pro okamžité použití je možné využít digitální kartu v PENNY APLIKACI, která je připravena pro systémy Android i iOS.