LINKA BEZPEČÍ má svou tramvaj v pražské hromadné dopravě

Tento dárek jsme k 25leté existenci dostala od  partnerů ČSOB, Nadace O2 a Dopravní podnik hlavního města Prahy.  ČSOB které osadilo pražské tramvaje terminály pro platbu kartou za jízdné, z každé takto zaplacené jízdenky daruje Lince 25 haléřů. „Díky tomuto silnému partnerství a ve spojení s naším inovativním bezkontaktním placením v pražské hromadné dopravě máme možnost shromáždit sumu, která umožní Lince bezpečí vyslechnout příběhy a poskytnout podporu ještě většímu počtu dětí než dosud,“ uvedl Petr Hutla, člen představenstva a vrchní ředitel zodpovědný mimo jiné za společenskou odpovědnost.

„V květnu jsme tímto způsobem prodali v tramvajích necelých 158 tisíc jízdenek, v srpnu to bylo již téměř 280 tisíc, tj. o téměř 80 % více,“ dodává Michaela Lhotková, výkonná ředitelka ČSOB.

Petr Hutla (člen představenstva a vrchní ředitel zodpovědný v ČSOB za úvěry, ČMSS a společenskou odpovědnost) Michaela Lhotková (výkonná ředitelka ČSOB pro Platební řešení, spotřebitelské financování, otevřené bankopojištění a inovace) DPP: Petr Witowski (generální ředitel DPP) Linka bezpečí: Regina Jandová (PR Linky bezpečí)

Nadace O2 s O2 vybavila tramvaj WiFi připojením! Díky tomu je možné on-line podpořit Linku bezpečí přes platební bránu přímo jízdou po Praze.
Posílejte nám své fotky, nebo je sdílejte, až na tuto nádheru narazíte.

LINKA BEZPEČÍ