Jan Budař uvede filmovou pohádku Princ Mamánek v Premiere Cinemas Hostivař

Multiplex PREMIERE CINEMAS v pražské Hostivaři připravil pro své návštěvníky exkluzivní událost s výjimečným hostem. Jan Budař, režisér, scénárista, producent a představitel hlavní role v jedné osobě, zde v sobotu 5. listopadu uvede svoji novou českou filmovou pohádku PRINC MAMÁNEK.

   Od 15 hodin je připravena autogramiáda, po které následuje promítání filmu s tombolou o filmové ceny.

Každé dítě získá také malý dárek od partnera akce Mattoni 1873.

 

Pohádka Jana Budaře je příběhem o princi, který nutně musí dospět v krále. Princ Ludvík Otomar Karel XII. rozený Vznešený (Jan Budař) je velmi spjatý se svou milující maminkou, královnou Ludmilou. Jenže Ludvík je princ už poněkud přerostlý, je mu totiž už 39 let. Bojí se skoro všeho, do ženění se nežene a většinu života se poflakuje po přepychovém zámku a přilehlých lesích. Moudrý král Radomil (Martin Huba) mu proto připraví nečekaný dárek – princ se jednoho rána probudí v lese v obyčejných šatech a v doprovodu drsného rytíře Hudrovala (Ondřej Vetchý) se vydává do světa, aby poznal, co je život a snad už konečně dospěl.

Na velké dobrodružné cestě ho čekají věci, o kterých zatím jen četl v knihách. Potká mocného čaroděje, zlé čarodějnice, ducha i samotnou paní Smrt .. . a možná najde i lásku svého života. Po téměř třiceti letech se v roli královny vrátí na plátna představitelka legendární Arabely Jana Nagyová.

 

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS Praha VIVO! Hostivař a on-line rezervace na www.premierecinemas.cz.