Italská neděle a další fotbalové šlágry na Nova Sport

Víkend na Nova Sport opět nebude skoupý na zajímavá fotbalová střetnutí, hlavní role tentokrát obsadí hvězdy Serie A. Italská nejvyšší soutěž nabídne v nedělní podvečer souboj rivalů z věčného města AS Řím – SS Lazio, hned vzápětí je na programu prestižní utkání Juventusu s Interem Milán. Oba přímé přenosy doprovodí speciální studia, která startují v 17:30 a 20:15 na Nova Sport 4.

 

Všichni aktéři atraktivního „dvojzápasu“ jsou vyskládáni v tabulce hned za sebou na 4.-7. místě a na zatím suverénní Neapol ztrácejí 7 až 10 bodů, jsou však v těsném kontaktu s druhou Atalantou a třetím AC Milán – bude se tedy hrát o důležité body pro upevnění pozic v popředí tabulky. AS, Inter i Juventus dokázali vyhrát 4 z posledních 5 ligových zápasů, Lazio bude chtít napravit překvapivou domácí prohru se Salernitanou, kterou přišlo o šestizápasovou neporazitelnost. V římském derby bude mírným favoritem domácí AS, šance na výhru jsou ale vysoké na obou stranách. Inter se po mnoha ztrátách v úvodu sezony dere nahoru tabulkou a po postupu v Lize mistrů na úkor Barcelony nyní zaměří svou pozornost na to, aby se v Serii A dostal ještě výš. Pro Juventus bude po vypadnutí z milionářské soutěže prioritou až do konce sezony domácí soutěž, nesmí si ale dovolit další ztrátu, navíc v domácím prostředí. Přinese jedno z posledních kol před pauzou na mistrovství světa v Kataru důležitá vítězství, nebo se body budou dělit?

Sledujte šlágry italské ligy v neděli 6. 11. na Nova Sport 4! Speciální studio k zápasu AS Řím – SS Lazio moderuje Vojtěch Tichava, jeho hosty budou František Straka a Karol Kisel. Utkání komentuje Vlastimil Kaiser. Studio k utkání Juventus FC – Inter Milán moderuje Milan Štěrba, hosty budou Martin Jiránek a David Holoubek. Utkání komentuje Václav Plášil.

Německá Bundesliga také přinese atraktivní střetnutí. Bayern už šlape na paty překvapivě vedoucímu celku soutěže, Unionu Berlín – ztrácí už pouze 1 bod. Bavorský gigant si nepřipouští, že by v zápase na olympijském stadionu v Berlíně měl proti městskému rivalovi Unionu, Herthě, ztratit body. V sobotu od 15:30 na Nova Sport 4 tak zaútočí na návrat do čela tabulky, které Bayernu v posledních 10 letech na konci sezóny i ve většině jejího průběhu vždy neochvějně patřilo. Spoléhat ale musí na stále se trápící Leverkusen, který v neděli na domácím hřišti vyzve právě vedoucí Union. Odrazí se vloni třetí celek Bundesligy dobrým výsledkem proti lídrovi tabulky k sérii lepších výkonů? Pomůže k tomu i ex-sparťanské duo Schick-Hložek, které společně s celým týmem zůstává za očekáváním? Kompletní program Bundesligy níže:

Pátek 4. 11.

20:25 Borussia Mönchengladbach – VfB Stuttgart, Nova Sport 3

Sobota 5. 11.

15:25 Borussia Dortmund – VfL Bochum, Nova Sport 3

15:25 Hertha BSC – Bayern Mnichov, Nova Sport 4

18:25 Werder Brémy – Schalke 04, Nova Sport 4

Neděle 6. 11.

15:25 Bayer Leverkusen – Union Berlín, Nova Sport 4

 

I španělská La Liga bude celý víkend bavit diváky, 8 z 10 zápasů kompletního 13. kola nabídnou stanice Nova Sport 3 a 4. Real Madrid i Barcelona jsou jasnými favority svých zápasů a měli by si udržet své pozice. Pikantní bude nedělní městské derby mezi Betisem a FC Sevilla, v rámci kterého si mohou fanoušci zasoutěžit o dres na Instagramu Nova Sport. Vybrané zápasy:

Sobota 5. 11.

20:55 FC Barcelona – UD Almería, Nova Sport 3

Neděle 6. 11.

13:55 Atlético Madrid – Espanyol, Nova Sport 3

16:10 Real Sociedad – Valencia CF, Nova Sport 3

18:25 Villarreal CF – RCD Mallorca, Nova Sport 3

20:55 Real Betis – Sevilla FC, Nova Sport 3

Pondělí 7. 11.

20:55 Rayo Vallecano – Real Madrid, Nova Sport 3

 

Francouzská Ligue 1 naservíruje k nedělnímu obědu zápas Paris Saint-Germain na hřišti Lorientu. Na Nova Sport 2 a Voyo na souboj vedoucího celku navážou další dva zápasy, večerní šlágr Marseille proti Lyonu nabídne Nova Sport 1 a Voyo. Výběr nejlepších zápasů:

Neděle 6. 11.

12:55 FC Lorient – Paris Saint-Germain, Nova Sport 2 a Voyo

14:55 Toulouse FC – AS Monaco, Nova Sport 2 a Voyo

17:00 Lille OSC – Stade Rennes, Nova Sport 2 a Voyo

20:40 Olympique Marseille – Olympique Lyon, Nova Sport 1 a Voyo