HP představuje nové stylové multifunkční firemní tiskárny s vysokým výkonem Výkon. Flexibilita. Zabezpečení

 Hlavní body zprávy:

  • Rychlé skenování, flexibilní řešení a zabezpečení – díky těmto výhodám můžete vaše podnikání posouvat vpřed. S novými tiskárnami HP LaserJet Managed MFP řady E800 a E700 získáte vysoký výkon pro ještě rychlejší práci
  • Bezpečné, uživatelsky přizpůsobitelné portfolio tiskáren se snadnou správou přináší zákazníkům přidanou hodnotu

 

 Společnosti mění své plány a přizpůsobují je novým způsobům práce v kanceláři.

Úkolem ředitelů IT oddělení a vedoucích pracovníků, zodpovědných za IT, je vytvářet moderní a inspirativní pracovní prostředí. Potřebují k tomu ty správné technologie, jež jim umožní, aby zaměstnanci pracující s digitálními zařízeními, kteří jsou neustále v pohybu, mohli zůstat produktivní.

 

Nedávný průzkum společnosti Morning Consult,[i] který si nechala vypracovat společnost HP, zjišťoval u tisícovky kancelářských pracovníků v USA a Kanadě, čeho si na práci v kanceláři cení nejvíce (a co jim chybí). Ukázalo se, že to, co jim opravdu chybělo, byl tisk. Celkem 57 % dotázaných kancelářských pracovníků uvedlo, že jim tiskárna v kanceláři chyběla více než obědy zdarma nebo firemní „happy hours“.

Společnost HP Inc. proto představuje multifunkční zařízení HP LaserJet Managed MFP řady E800 a E700, což je nové portfolio multifunkčních tiskáren nabízejících inteligentní řešení, která se pro pracovníky využívající hybridní model práce stanou pomocí i inspirací.

 

Vzhledem k faktu, že se hybridní pracovní model neustále vyvíjí, nestáli ředitelé IT oddělení a jejich týmy nikdy před větší výzvou,“ uvedl Carles Farre, globální ředitel divize tiskových služeb a řešení společnosti HP Inc. „Potřebují inteligentní tiskárny s pokročilými funkcemi, které zefektivní pracovní procesy. Tiskárny HP LaserJet Managed řady E800 a E700 nabízí našim zákazníkům a obchodním partnerům elegantní, plně přizpůsobitelné a snadno spravovatelné portfolio, splňující potřeby digitálního pracoviště dneška – nyní i v budoucnu.“

Nové tiskáren HP LaserJet Managed MFP řady E800 a E700 přináší tyto výhody:

  • Jednodušší pracovní postupy a vyšší produktivita: S novými funkcemi FLOW 2.0 nabízí komplexní řešení pracovních postupů včetně možnosti provádět úpravy obsahu přímo na ovládacím panelu (zvýraznění, redigování či dokonce podepsání) a umožňují rovněž využívání přizpůsobitelných zkratek.[ii] Inovativní technologie Reverse and Retry[iii] detekuje a odstraňuje překážky s uvíznutím papíru a podáváním dvou listů současně, což přispívá k plynulosti pracovních postupů.
  • Vysoký výkon a rychlost: Rychlost tisku až 70 stran za minutu[iv] a možnost oboustranného skenování 300 obr./min5 při využití speciálně navrženého čtyřjádrového procesoru HP. Technologie automatického rozpoznávání šetří zákazníkům čas a nabízí správu odstínů a barev, detekci oboustranných dokumentů a funkce automatického dělení úloh.
  • Přizpůsobitelný a elegantní design: Tiskárny nabízejí moderní vzhled a vybrat si lze z pěti barevných panelů,[v] aby tiskárna co nejlépe ladila s interiérem kanceláře. Konstrukční řešení HP Flex Build umožňuje flexibilně přizpůsobit konfiguraci potřebám každé firmy.[vi]
  • Nejbezpečnější tisk na světě:[vii] Z nedávného průzkumu, zadaného HP u společnosti Morning Consult,[viii] vyplývá, že 67 % vedoucích pracovníků zodpovědných za IT se domnívá, že zajišťování ochrany soukromí a bezpečnosti ve flexibilním pracovním prostředí je stále složitější, zejména pokud jde o zabezpečení tiskáren. Řešení HP Wolf Enterprise Security[ix] poskytuje tiskárnám HP LaserJet Managed řady E800 a E700 ochranu, detekuje u nich bezpečnostní hrozby a automaticky obnovuje jejich provoz. Tato nová zařízení obsahují konkrétně funkci Memory Shield™, která pomáhá detekovat škodlivé útoky na tiskárnu a v případě jejich zjištění tiskárnu automaticky opraví. Memory Shield™ používá hardwarově chráněné řešení pod názvem Runtime Intrusion Detection, jež aktivně skenuje paměť, hledá anomálie, a řešení XGuard CFI od společnosti Karamba, monitorující průběh provádění příkazů na úrovni firmwaru tiskárny, čímž pomáhá odhalit potenciální útoky typu zero-day a zabránit jim.
  • Udržitelnost samozřejmostí: Společnost HP bojuje proti odlesňování[x] a díky energeticky úspornému tisku pomáhá šetřit přírodní zdroje.[xi]

 

Dostupnost

  • Tiskárny HP LaserJet Managed MFP řady E800 a E700 jsou v České republice dostupné od října.

O společnosti HP

HP Inc. je technologická společnost, která věří, že i jeden mimořádný nápad má sílu změnit svět. Její portfolio produktů a služeb v oblastech osobních počítačů, tiskáren a řešení pro 3D tisk pomáhá tyto myšlenky realizovat. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

[i] Společnost HP pověřila společnost Morning Consult k provedení průzkumu, který se uskutečnil mezi 19. a 23. březnem 2022.  Celkový vzorek tvořilo 200 osob s rozhodovací pravomocí v oblasti podnikových IT (100 v USA/100 v Kanadě) a 1 000 kancelářských pracovníků (500 v USA/500 v Kanadě). Data vyplývají z průzkumu mezi osobami s rozhodovací pravomocí v oblasti podnikových IT mohou mít odchylku sedm procentních bodů, zatímco výsledky, které se týkají kancelářských pracovníků, mohou mít statistickou odchylku tři procentní body.

[ii] Správa přizpůsobených možností dodávek je k dispozici pouze s volitelnou kartou Workflow accelerator, jejíž dostupnost se očekává v lednu 2023.

[iii] Technologie Reverse and Retry je k dispozici pouze u modelů s technologií Flow.

[iv] Měřeno podle normy ISO/IEC 24734, s vyloučením první sady testovaných dokumentů. Další informace najdete na stránce ZDE. Přesné hodnoty se liší v závislosti na konfiguraci systému, softwarových aplikacích, ovladačích a charakteru dokumentů

[v] Rychlost skenování je měřena při použití automatického podavače dokumentů. Skutečná rychlost zpracování se může lišit podle rozlišení skenování, síťových podmínek, výkonu počítače a aplikačního softwaru. Měřeno pomocí standardů nalezených na adrese ZDE.

[vi] Barevné panely jsou volitelné a jejich dostupnost se může lišit. Podrobnosti zjistíte u prodejce HP.

[vii] Dostupnost programu Flex Build se liší podle regionu nebo země.

[viii]Nejpokročilejší integrované bezpečnostní funkce od společnosti HP jsou k dispozici pro zařízení HP Managed a Enterprise s firmwarem HP FutureSmart 4.5 nebo novějším. Tvrzení vychází z průzkumu společnosti HP zaměřeného na funkce konkurenčních tiskáren stejné třídy, které byly zveřejněné v roce 2022. Pouze společnost HP nabízí kombinaci funkcí zabezpečení pro automatickou detekci a blokování útoků a zotavení po útocích za použití restartu s automatickým zotavením v souladu s pokyny NIST SP 800-193, které se týkají odolnosti zařízení proti kybernetickým útokům. Seznam kompatibilních produktů naleznete na adrese ZDE. Další informace najdete na adrese ZDE.

[ix] HP Security je nyní HP Wolf Security. Funkce zabezpečení se liší podle platformy, podrobnosti naleznete v datovém listu produktu.

[x] Vnější obal i vnitřní polštáře jsou vyrobeny z certifikovaných a recyklovaných materiálů z udržitelných zdrojů.

[xi] Společnost HP dobrovolně navrhuje a testuje své tiskové systémy, aby nebyly překračovány emisní standardy směrnic pro ekoznačení Blue Angel a EPEAT.  Registrace EPEAT® ve vybraných oblastech. Registrace EPEAT se v jednotlivých zemích liší. Informace o registraci v jednotlivých zemích jsou k dispozici na adrese ZDE.