Den dětí v Zoo Ostrava

Ve středu 1. června se v Zoologické zahradě a botanickém parku Ostrava uskuteční oslavy svátku dětí. Pro děti, které tento den do zoo přijdou, bude připraven speciální program a těšit se mohou i na malý dárek.

Program bude probíhat od 9 hodin.

Všechny děti se mohou těšit na malý dárek, který obdrží při vstupu do zoologické zahrady. U expozice s domácími zvířaty najdou stánek Všeobecné zdravotní pojišťovny, u kterého si mohou vyzkoušet nejrůznější pohybové a vědomostní aktivity (9–18 hod.). Ve výukovém centru a jeho okolí se pak mohou setkat s Červenou karkulkou, udatným rytířem a dalšími pohádkovými a zvířecími postavičkami. S nimi si můžou malí oslavenci zahrát a zasoutěžit (9–14 hod.).

Během celého dne budou probíhat i komentovaná setkání u vybraných zvířat.

Akce, kterou finančně podpořily Moravskoslezský kraj a Všeobecná zdravotní pojišťovna, se uskuteční pouze za pěkného počasí. Děti tento den zaplatí obvyklé vstupné do zoo, tj. 100 Kč, a všechny obdrží malý dárek.


День захисту дітей в Остравському зоопарку

 

У середу, 1 червня, в Остравському зоопарку відбудеться святкування дня захисту дітей. Підготована спеціальна програма та невеликий подарунок для дітей, які цього дня відвідають зоопарк.

 

Програма триватиме з 9 ранку. При вході до зоопарку усі діти отримають невеликий подарунок. На експозиції з домашніми тваринами діти можуть пограти в різноманітні спортивні та пізнавальні ігри (з 9:00 до 18:00). У навчальному центрі вони можуть зустріти Червону Шапочку, хороброго лицаря та інших казкових персонажів. Захід відбудеться лише за гарної погоди.

Для жінок, дітей до 18 років та літніх людей віком від 60 років, яким довелося евакуюватися з України – вхід до зоопарку: 1 коруна.

 

 

Foto archiv Zoo Ostrava.