ASTORIA Hotel & Medical Spa v Karlových Varech prošel rekonstrukcí a znovu se otevírá

Rozsáhlou rekonstrukcí vnitřních prostor prošel ASTORIA Hotel & Medical Spa v Karlových Varech. Ta byla po několik měsíců trvajících pracích úspěšně dokončena a došlo k slavnostnímu znovutevření hotelu. „Máme velkou radost, že před zahájením letní sezony můžeme naše hosty pozvat do čerstvě zrekonstruovaného hotelu, který září novotou,“ říká generální ředitel hotelu ASTORIA Hotel & Medical Spa Milan Krajovan.

Letošní léto nabízí unikátní příležitost zažít tuzemská nejzajímavější místa bez přehnaného turistického ruchu. Dovolenou lze navíc pořídit ještě výhodněji než jindy. „Proto jsme připravili výhodné pobytové balíčky za mimořádné ceny, město Karlovy Vary navíc poskytuje příspěvek až 5 000 Kč na pobyt hotelovým hostům a příspěvek na lázeňský pobyt slíbil i stát,“ doplňuje Milan Krajovan.

Luxusní 4* hotel ASTORIA Hotel & Medical Spa, který leží v srdci Karlových Varů přímo naproti Mlýnské kolonády, je skvělou základnou pro odpočinek i poznávací pobyty. Léčivé prameny mají hosté přímo na dosah ruky. Hotel disponuje řadou komfortních pokojů s výhledem na kolonádu, bohatou nabídkou stravování i vlastní čajovnou, ve které si hosté mohou denně zdarma vychutnat čtyři druhy kvalitního čaje. Ubytovaní návštěvníci mohou přímo v hotelu využít lázeňské procedury pod dohledem zkušených lékařů a terapeutů nebo si odpočinout ve vřídelní koupeli, v bazénu, sauně nebo solné jeskyni. Napětí z těla odstraní profesionální masáže nebo parafangový zábal. O hosty se tu denně stará příjemný a profesionální personál, připravený splnit jim každé přání.

Karlovarský kraj je jedním z atraktivních regionů, které nabízí skvělé vyžití pro návštěvníky nejrůznějších zájmů i věkových kategorií. Kromě tradičních léčebných pobytů zde najdete relaxační a wellness programy, rozmanité vyžití pro sportovce i milovníky poznávání přírodních unikátů či historických památek.