Značka RevitaLash® Cosmetics představila novou kolekci přípravků pro péči o vlasy s vylepšeným složením

Celosvětový prodej nového sortimentu výrobků, jejichž složení posvětili lékaři, byl zahájen v prosinci 2020

Společnost RevitaLash® Cosmetics, dlouholetá jednička a průkopník v oblasti kosmetiky a péče o vlasy, oznámila, že vylepšila recepturu a složení své produktové řady pro péči o vlasy (Hair Care Collection). Tato produktová řada se skládá z posilujícího šamponu (Thickening Shampoo), kondicionéru (Thickening Conditioner) a pěny na zvýšení objemu vlasů (Volume Enhancing Foam), a doplní tak cenami ověnčené produkty pro péči o řasy a obočí. Tyto produkty pak představují nepřekonatelné řešení pro obnovu a posílení mužských i ženských vlasů.

„Snažíme se, aby všechny naše produkty přinášely klientům ty nejlepší výsledky a obsahovaly ty nejkvalitnější ingredience,“ řekl zakladatel a generální ředitel firmy RevitaLash Cosmetics Dr. Michael Brinkenhoff. „Snažíme se uspokojovat požadavky a potřeby našich zákazníků a naše produkty neustále vylepšujeme s cílem používat čistější a jednodušší ingredience, kterým budou zákazníci důvěřovat.“

Posilující šampon a kondicionér (Thickening Shampoo and Conditioner) slouží k celkovému zlepšení zdraví vlasů a nyní obsahuje méně složek, přičemž si zachovává svou původní účinnost. Díky tomu, že používáme jen ty nejlepší ingredience, naše produkty dodávají vlasům zdravější a plnější vzhled a jednotný barevný nádech.

Pěna na zvýšení objemu vlasů (Volume Enhancing Foam) obsahuje složku BioPeptin Complex®, kterou vyvinula značka RevitaLash®. Jde o stejnou složku, jakou můžete najít i v kondicionéru a séru značky RevitaLash® pro řasy (RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner & Serum). Díky této složce pěna zlepšuje vitalitu vlasů, zvyšuje jejich pružnost a pomáhá chránit před lámáním a padáním vlasů.

Produkty s novým složením byly ověřeny dermatology a při jejich výrobě se nezabíjela zvířata. Navíc neobsahují lepek a mají všechno, co chcete, a naopak nemají nic z toho, co nechcete. Kolekce vlasové kosmetiky RevitaLash s novým složením se skvěle hodí pro jemné a slabé vlasy a pomáhá oživovat vlasy poškozené nadbytečnou péčí a/nebo chemickými či environmentálními vlivy.

Celosvětový prodej této kolekce produktů pro péči o vlasy značky RevitaLash Cosmetics byl zahájen v prosinci 2020 a jednotlivé produkty jsou dostupné za cenu 36 až 175 dolarů.

O společnosti RevitaLash® Cosmetics

RevitaLash Cosmetics je světová jednička v oblasti kosmetických produktů pro obočí, řasy a vlasy. Firma byla založena v roce 2006 a součástí její kolekce jsou cenami ověnčené produkty RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner (kondicionér na řasy) a RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner (kondicionér na obočí), které si lze zakoupit v ordinacích lékařů, v lázních, kadeřnických salonech a u specializovaných prodejců v 70 zemích světa. Firma RevitaLash Cosmetics podporuje neziskové iniciativy v oblasti šíření povědomí o rakovině prsu a věnuje část svých zisků na výzkum a vzdělávací aktivity v této oblasti, a celoročně (nikoli jen v říjnu) tak podporuje komunitu lidí s rakovinou prsu. Více informací najdete na webové stránce: www.revitalash.com [Produkt RevitaLash Advanced není dostupný v Kalifornii].