Miloš „Meloun“ Petrášek chce dostat Čechy do formy

Jiří Denisa Procházka ho v nedávném rozhovoru označil za bojovníka světových kvalit, kterému ale zatím chybí to správné nastavení hlavy do zápasů. I přesto je Miloš jedním z nejoblíbenějších bojovníků MMA na české scéně, a to především díky všudypřítomnému úsměvu a pekáči buchet na břiše.

 
A právě Meloun se rozhodl, že spolu s OKTAGONEM pomůže Česku, aby se dostalo do formy. Cílem projektu je umožnit co nejširší veřejnosti, aby využili tréninkové prvky bojových sportů a za 30 minut denně v rekordně krátkém čase zlepšili svoji fyzičku a pálili tuk.
 
„Česko je dlouhodobě na čele žebříčku obezity v Evropě i ve světě a podle posledních výzkumů je obezitou ohroženo až 70% populace. Ruku v ruce s tím jde i špatná fyzička. Dospělí mají problém vyběhnout schody, zadýchají se u sportu nebo i při různých činnostech doma,“ říká Meloun.
 
„Proto jsme se rozhodli udělat unikátní tréninkový program. 30 intenzivních minut denně, bez činek, jen s vlastní váhou. Žádný nudný aerobik, ale nejúčinnější prvky z přípravy bojovníků MMA. Nemusíte si platit drahé osobní trenéry, nemusíte jezdit nikam do fitka, stačí vám opravdu jen 30 minut. A hlavně, uzpůsobili jsme náš program pro všechny. Děti, ženy, opravdu těžké chlapy, je to jedno. Do formy se dostanou všichni a věřím, že je to se mnou bude bavit,“ dodává Miloš.
 
Cvičení je připraveno formou video lekcí a vstoupit jde na stránkách www.oktagonmma.cz/doformy . Všechny lekce jsou natočeny v maximální kvalitě ze dvou kamer a jejich náročnost se postupně zvyšuje. Po 4 týdnech trénink už jsou lekce náročné i pro samotného Melouna a ten dodává: „Hodně lidí nechápe, jak můžou bojovníci MMA tak rychle shazovat váhu. Vyzkoušejte si se mnou několik tréninků a sami uvidíte, jaká je to makačka a že to prostě funguje.“